• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

12.07.2024

08:50

Otac osumnjičenog za ubistvo male Danke optužuje: On je namestio hapšenje mom sinu

Tanjug/društvene mreže

Vesti

Otac osumnjičenog za ubistvo male Danke optužuje: On je namestio hapšenje mom sinu

Podeli vest

Juče je u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru Dejan Dragijević (50), osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić (2), opovrgao svoje priznanje zločina tvrdeći da nije ni video devojčicu, a odmah nakon ovoga za medije se oglasio i njegov otac Radoslav koji je ponovio da je njegovom sinu i njegovom kolegi Srđanu Jankoviću, sve namešteno, ali je sada i imenovao onoga koga optužuje za to.

- Čuo sam da je rekao da nikada nije video devojčicu, i naravno da je nije video, nije je ni pipnuo, a to što je prvo priznao da je ubio, sve mu je to namestio bivši direktor. Sve kolege to znaju i pričaju tako, pare svašta mogu da učine da vam ja kažem - rekao je Radoslav Dragijević za Kurir, ali nije znao da objasni na koji konkretno način je bivši direktor smestio njegovom sinu, kao ni koji je motiv imao da to uradi.

Podsetimo, Dejan Dragijević i Srđan Janković kada su uhapšeni 4. aprila bili su zaposleni u borskom JKP "Vodovod", a sumnja se da su devojčicu udarili službenom "fijat pandom", u koje su potom, kako je Dragijević dva puta ispričao, uneli telo, pa ga odvezli na Starpobanjsku deponiju.

Foto: video printscreen

Radoslav Dragijević i sam bio uhapšen pod sumnjom da je pomogao sinu Dejanu da sakrije telo male Danke

 

 

S druge strane, Radoslav je, istakao da ni sam ne zna šta će sada biti, ali čvrsto veruje u to da je njegov sin nevin i da njegova porodica nema nikakve veze za nestankom i ubistvom Danke Ilić.

- Ja sam izgubio sve, u kući sam ostao sam, izgubio sam i sina i ženu otkad se sve to izdešavalo. Niko od nas nema nikakve veze, nisam pametan šta će sada biti - dodao je Radoslav.

Podsetimo, i sam Radoslav je bio uhapšen nakon što je njegov sin ispričao da su mu otac i brat Dalibor pomogli da premesti telo male Danke sa deponije.

Dejanov brat Dalibor preminuo je u policijskoj stanici, dok je ocu Radoslavu 29. maja ukinut pritvor.

Inače bivši direktor borskog "Vodovoda" Goran Pavić, koga sada optužuje Radoslav, je nakon  hapšenja Srđana i Dejana istoga trenutka podneo neopozivu ostavku iz, kako je tada rekao, moralnih razloga.

Foto: printscreen facebook

Goran Pavić podneo ostavku iz moralnih razloga kada su uhapšena dvojica radnika preduzeća u kojem je bio direktor

 

- Iz moralnih razloga podnosim neopozivu ostavku na mesto direktora JKP "Vodovod" Bor, s obzirom na to da su osumnjičeni za ubistvo deteta zaposleni u ovom preduzeću i da postoji osnovana sumnja da su izvršili ovo gnusno ubistvo u toku radnog vremena, službenim vozilom, u toku obavljanja radnog zadatka - naveo je on tada.

Pavić je takođe zbog ovog zločina, saslušan u tužilaštvu u svojstvu svedoka, pitan je za putne naloge kada je devojčica nestala, ali i za sve podatke o tome kada su uhapšeni otišli na intervenciju toga dana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kao dete sam se pitao zašto je neko morao da nas proteruje i ubija samo jer nismo Hrvati! Granate su padale na pola minuta, delovalo je kao da traje čitavu večnost! (VIDEO)
Live TV

Kao dete sam se pitao zašto je neko morao da nas proteruje i ubija samo jer nismo Hrvati! Granate su padale na pola minuta, delovalo je kao da traje čitavu večnost! (VIDEO)

Hrvatske snage proterale su, te 1995. godine, više od 250.000 Srba, a ubili oko 2.000. Zloglasna zločinačka operacija "Oluja" počela je u ranu zoru četvrtog avgusta. Bojana Vučić iz Zavičajnog kluba Kordunaša, profesorka Gordana Martinović Vujanović i dete "Oluje" Nemanja Mandić govorili su o paklu koji su proživljavali dok su, zajedno sa svojim porodicama, bežali u Srbiju pod naletom hrvatskih krvnika.

03.08.2024

17:00

Sport

Zvezdo, srećna ti pojačanja! Stranci dali devet od deset golova
Crvena zvezda

Zvezdo, srećna ti pojačanja! Stranci dali devet od deset golova

Prošla su tri kola Superlige i možda se ne nazire još kako će tim igrati za mesec dana, ali se jasno ocrtava da je Crvena zvezda pogodila sa pojačanjima. Ili barem tako sada deluje. Devet od deset golova crveno-belih od početka sezone dali su stranci, od čega trojica na svom debiju: Bruno Duarte, Felisio Milson i Timi Maks Elšnik. A poker sjajnih golgetera sa njima čini i Šerif Ndijaje.

04.08.2024

09:00

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija