• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.07.2024

20:39

Beba se utopila u bazenu zbog trenutka nepažnje! Detalji tragedije u Zmajevu kod Vrbasa!

Zoran Sinko

Vesti

Beba se utopila u bazenu zbog trenutka nepažnje! Detalji tragedije u Zmajevu kod Vrbasa!

Podeli vest

Komšinica nesrećne porodice u mestu Zmajevo kod Vrbasa koja je izgubila dete juče popodne, tako što se udavilo u dečijem bazenu, otkriva da su se roditelji deteta doselili otprilike pre dve godine u Zmajevo i da su oboje nadničari.

- Radi se o loše situiranoj porodici sa troje male dece. Roditelji rade sezonske poslove i nemaju stalna primanja. Ne znam odakle su se doselili, ali slabo ih poznajemo jer mučenici samo trče da rade da bi prehranili dečicu. Majka je brala maline ili tako nešto i po povratku sa posla je zadesila ova strašna tragedija i ogromni gubitak- rekla je komšinica. 

Ona je čula da je majka išla da se raspituje u vezi sa organizovanjem sahrane, ali da je dobila samo osnovne informacije pošto nije uspela da zakaže sahranu jer se čeka da obdukcija deteta bude završena. Meštani od ponedeljka predveče samo pričaju o utapanju bebe, a posebno se čude što je devojčica, kao i drugo dvoje dece ostalo bez nadzora roditelja dok su kupali u dvorištu u bazenčiću i koritancetu. 

- Niko ne osuđuje te ljude, ali svi mislimo da je u pitanju trenutak nepažnje koji je koštao života bebu i porodicu zavio u crno. Kad se to desilo čule su se sirene kako zavijaju, puno milicije i komšiluk se uznemirio. Pogled na to tvorište kod njihove kućice je jeziv jer i dalje tamo stoji bazen u kojem su se mališani igrali pre nego su izgubili sestricu- prepričava komšinica iz Lenjinove ulice u kojoj kao podstanari stanuje porodica koja je doživela tragičnu sudbinu.  

Roditelji su dovezli devojčicu D.A. staru godinu dana, bez znakova života u Opštu bolnicu u Vrbasu, a po rečima majke C. K (31), ona se kupala u vodi dubine oko 25cm sa bratom (7) i sestrom (3).

C. K. je izjavila, da je sin u jednom momentu ušao iz dvorišta u kuću i rekao da je beba ušla u bazen i da ne diše.

Roditelji su pozvali hitnu pomoć koja je brzo stigla sa policijom. Na telu bebe nije bilo znakova nasilne smrti, a naređena je obdukcija tela nesrećne devojčice i uzimanje uzorka urina i krvi roditelja.

O događaju je obavešteno Više javno tužilaštvo u Somboru koje vodi istragu slučaja, piše Republika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Autorski tekst Darka Obradovića za Informer: Politizacijom litijuma ugrožava se nacionalni interes Srbije
Politika

Autorski tekst Darka Obradovića za Informer: Politizacijom litijuma ugrožava se nacionalni interes Srbije

Politika u dobroj meri oblikuje nacionalni interes i usmerava snage i kapaciteta ka njegovom ostvarenju. Istovremeno nacionalni interes mora biti nad politička kategorija, a naročito mora biti izvan dnevne politike. Dnevna politika je suština političkog delovanja i na njoj se pravi razlika između političara i državnika. Državnik je po prilici odličan političar, ali političar ne mora biti ujedno i državnik. Razlika se pravi na teškim, složenim i dugoročnim odlukama koje ne moraju uvek biti jednostavne ali su u korist nacionalnih interesa.

16.07.2024

21:45

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Sport

Planeta

Imamo pet godina, ili će nas uništiti! Henri Kisindžer pred smrt poslao stravično upozorenje! Ostala su nam još četiri leta?!
Mislite o ovome

Imamo pet godina, ili će nas uništiti! Henri Kisindžer pred smrt poslao stravično upozorenje! Ostala su nam još četiri leta?!

Henri Kisindžer, bivši američki državni sekretar koji je umro prošlog novembra, proveo je većinu svoje karijere razmišljajući o opasnostima od nuklearnog oružja. Ali u 99. godini, Kisindžer je počeo da upozorava na veštačku inteligenciju (AI), za koju je verovao da bi mogla biti daleko smrtonosnija od najmoćnije bombe.

16.07.2024

20:34

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija