• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/ Blic.rs

16.07.2024

21:50

Detetu pržio ruke i noge na ringli, pa šokirao izjavom! Komšije otkrile detalje užasa na Čukarici: "Bacao je stvari po ulici..."

Shuterstock

Vesti

Detetu pržio ruke i noge na ringli, pa šokirao izjavom! Komšije otkrile detalje užasa na Čukarici: "Bacao je stvari po ulici..."

Podeli vest

Muškarac (40) koji se sumnjiči da je u ponedeljak u poslepodnevnim satima u Čukarici, pastorka (5) tukao rukama i nogama, a zatim mu stopala i dlanove stavljao na užaren šporet smešten je na Kliniku za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" radi veštačenja. Kako komšije ovog očuha iz pakla pričaju, oni su primetili Hitnu pomoć u dvorištu kuće i dečaka sa zamotanim rukama.

Na mestu gde je očuh iz pakla, kako se sumnja, brutalno zlostavljao pastorka zatečen je jeziv prizor.

Garderoba razbacana po dvorištu, dečije igračke, papuče. Automobil parkiran u dvorištu kuće sa otvorenim prozorom u kojem se nalazi gomila nabacanih stvari. U naselju muk i tišina, komšije u neverici pričaju za šta se desilo.

Prema rečima komšija, kada su pitali šta se njegovom pastorku dogodilo, kada su videli da ima zamotane ruke, on je samo kratko odgovorio: "Opekao se, eto desilo se."

Komšije kažu da su ga na dan hapšenja, u popodnevnim satima, videli kako iz kuće izbacuje garderobu na ulicu i da iz straha nisu smeli da mu priđu.

- Videli smo ga juče kako baca stvari po ulici. U tom trenutku je naišao jedan automobil i zaustavio se ispred stvari, a on mu je rekao da slobodno pređe preko garderobe. Ubrzo nakon toga došla je policija - kaže komšinica koja je svedočila haosu koji je pravio

Komšinica priča da je on samohrani otac. Naime, on se zabavljao sa jednom devojkom koja je ostala trudna i rodila dete, ali nije želela da ga zadrži.

Kada je rodila dete, on je uradio DNK analizu. Kada je utvrdio da je on otac uzeo je dete. Njegovi roditelji su davno umrli, pa je brigu o detetu preuzeo sam. U šoku je jer je smatrala da je posvećen deci.

"Ne mogu da verujem da se ovo desilo. Njegov sin ide sa mojim unukom u školu, treći je razred. To je jedno divno dete, kao i njegov otac. Pre neki dan igrao se sa mojim unukom u dvorištu, ja ga pitam "Jesi li gladan?", a on odgovara "Jesam". Ja sam ušla u kuću da im napravim po sendvič i rasplakala se od tuge. Kažem mojima "Pogledajte jadno dete, gladno, a vi bacate hranu i namišljate da li vam se jede ovo ili ono". Duša me je zabolela od tuge. Njegov sin nikad nije pojeo sladoled, a da ne podeli sa mojim unukom. Dete je anđeo. Unuk me pita "A gde je njegova mama", ja ne znam šta da mu odgovorim, kažem nema mamu. Ja sam mu često davala stvari svog unuka, uvek sam ih žalila - kaže komšinica.

Komšije kažu da su pre par meseci videli da je doveo neku ženu sa detetom i da sada žive zajedno.

Kako je objavljeno, on se sumnjiči da je naneo teške telesne povrede pastorku i ženi. Dečak je sav u podlivima i modricama primljen u Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta „Dr Vukan Čupić“, gde je i zadržan, kao i njegova majka koja je, takođe, zadobila povrede.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Autorski tekst Darka Obradovića za Informer: Politizacijom litijuma ugrožava se nacionalni interes Srbije
Politika

Autorski tekst Darka Obradovića za Informer: Politizacijom litijuma ugrožava se nacionalni interes Srbije

Politika u dobroj meri oblikuje nacionalni interes i usmerava snage i kapaciteta ka njegovom ostvarenju. Istovremeno nacionalni interes mora biti nad politička kategorija, a naročito mora biti izvan dnevne politike. Dnevna politika je suština političkog delovanja i na njoj se pravi razlika između političara i državnika. Državnik je po prilici odličan političar, ali političar ne mora biti ujedno i državnik. Razlika se pravi na teškim, složenim i dugoročnim odlukama koje ne moraju uvek biti jednostavne ali su u korist nacionalnih interesa.

16.07.2024

21:45

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija