• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.07.2024

14:17

U nebeskom carstvu on će biti najlepši anđeo! Potresnom pesmom od koje suze naviru na oči, od Nikole se oprostila rođaka Miljana (FOTO)

Društvene mreže

Vesti

U nebeskom carstvu on će biti najlepši anđeo! Potresnom pesmom od koje suze naviru na oči, od Nikole se oprostila rođaka Miljana (FOTO)

Podeli vest

Tuga je zavila rodnu kuću Nikole Krsmanovića do koje su danas došle slobodno se može reči hiljade ljudi kako bi mučki ubijenog žandarma ispratili na večni počinak. U dvorištu muk, dok teku suze čuju se samo jauci.

Opraštajući se od voljenog brata Nikolina rođaka Miljana je na društvenim mrežama objavila zaista potresnu pesmu.

- Nidžo moj, ja sam htela malo drugačiju pesmu da ti poklonim? Prolama se jauk, ali to je ništa naspram duše, ona se cepa dok prolaze mučni, bolni sati. Ništa nam nije važno, tugom Draginac diše, jer svi znamo Nikola neće da nam se vrati - piše na početku pesme neutešna rođaka policajca, pa nastavlja:

Ko je smeo da digne vatru na naše momče? Da li mu je zadrhtala gadna i prljava ruka. On je ponos i dika Srbije, ti ludi bestidniče, Dok je živa majka će za svojim sinom da kuka! Živeo je za svoju zemlju, za svoj narod srpski. Dok je koračao za njim mirisala sreća, radost, Biće nalik Bogu, pun iskrene ljubavi i dobrote,

Ni slutili nismo da će nas snaći ova žalost. Omiljen bio nam svima, lica mila i vedra, Da pomogne, da uteši i ohrabri kada treba, Vredan i požrtvovan, snaga svoje kuće, Zašto njega Bože, da nas sve čuva sa neba? Svi su ga voleli i nikada se to promeniti neće. Brat nam je bio svima, sada junačina nacije, da može da vidi, polivene suzama su sveće, Ispraćamo ga utučeni, pamtiće ga generacije.

Ko će da se igra sa našom decom kada dođemo? Nedostajaćeš nam svima, a živećeš u nama, Sa kim kaficu, kada se ispod jabuke nađemo? Neutešni za tobom su sestra, tata i mama.

Hvala, samo lepe reči i pažnju nam je pružio, Svi udruženi ga pratimo jer društvo je voleo,
Ovo što se desilo ničim Nidžo nije zaslužio, U nebeskom carstvu on biće najlepši anđeo.

 

Policajac Nikola Krsmanović (34), koga je u noći između srede i četvrtka ubio šiptarski terorista i kriminalac Faton Hajrizi, danas će biti sahranjen na seoskom groblju u Dragincu, mestu kraj Loznice odakle je bio rodom i gde je živeo. Na poslednjem oproštaju od Nikole okupile su se hiljade ljudi, rođaka, kolega iz MUP-a. Sahrani prisustvuje i ministar policije Ivica Dačić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)
Live TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)

Ono što se dešava oko ukrajinskog fronta često je daleko intenzivnije nego događaji na samom frontu. Ukrajinske snage gube ogromne gubitke u ljudstvu i tehnici. Ruske snage oslobodile su naselje Jurijevka. O situaciji na frontu u Ukrajini, ali i u Gazi, u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Žarko Rakić i pisac i publicista Dejan Lučić. Uživo u program javio se i Igor Damjanović, novinar i ratni reporter koji je govorio o situaciji na ukrajinskom frontu.

19.07.2024

22:19

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija