• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.07.2024

10:36

"MRZIM RUSE I SRBE": Novinar razgovarao sa šiptarskim teroristom uoči krvavog pira, evo šta mu je sve rekao!

printscreesn Instagram 192.rs

Vesti

"MRZIM RUSE I SRBE": Novinar razgovarao sa šiptarskim teroristom uoči krvavog pira, evo šta mu je sve rekao!

Podeli vest

Šiptar Faton Hajrizi, ubica policajca Nikole Krsmanovića (34) veče uoči monstruoznog ubistva bio je u kontaktu sa novinarom Arsimom Lanijem koji je sa njim radio ranije intervju u zatvoru. Lani je u svom poslednjem postu na društvenim mrežama objavio o čemu su razgovarali neposredno pre ili posle ubistva policajca.

Kako je Informer ranije izveštavao Faton Hajrizi, odbegli robijaš koji je u sredu uveče zverski ubio srpskog policajca Nikolu Krsmanovića (34) u Loznici, likvidiran je u petak, nakon što je opet pružio otpor pripadnicima MUP-a.

Monstruozno ubistvo policajca dogodilo se tokom redovne kontrole graničnog punkta u Lipovačkom Šoru u Loznici. Hajrizi je rafalnom paljbom ubio policajca Krsmanovića, dok je teško ranio njegovog kolegu Vjekoslava I. (50). Nakon jezivog zločina, albanski državljanin beži u nepoznatom pravcu, ali opsežnom potragom biva lociran od strane naše policije.

Faton Hajrizi je likvidiran na obroncima Gučeva, 12 kilometara od Lipničkog Šora.

Foto: printscreen Twitter

 

Sudeći po objavi novinara Arsima Lanija, Hajrizi se sa njiim čuo neposredno pre pucnjave. Lani je u tom postu pomenuo i da je sa ubicom srpskog policajca radio intervju dok je on bio u zatvoru, kao i da su ga zapravo slobodni vikendi naveli da razmišlja o tome šta propušta u spoljnom svetu. 

"Izlazak iz zatvora, tokom vikenda, naterao ga je da shvati koliko je izgubio u tim godinama iza rešetaka i koliko su drugi otišli napred... " napisao je novinar. 

Foto: printscreen fb

 

On je dodao da su se čuli telefonom i nakon njegovog bekstva iz zatvora i da su se dogovarali da urade intervju. 

Prema njegovim rečima Hajrizi je bio svestan šta radi svojoj porodici i sebi. 

"Nikad mi nije govorio o ubistvu" napisao je Lani i objasnio da mu je Fatoni govori o da su mu jedini neprijatelji Srbi i Rusi.

Kako je naveo novinar poslednji put su se čuli u noći kada je ubio policajca u Loznici. 

" Te noći smo pričali o njegovoj majci i o tome da li je čuo da ga poziva da se preda. Nije želeo da priča na tu temu. Samo je rekao da je " predugo u ćeliji" i promenio je temu. Kasnije ujutru sam na vestima čuo da je ubijen policajac " napisao je Lani i dodao da se tog jutra odmah sumnjalo da je ubica sa Kosova i Metohije. 

Sudeći po ostatku Lanijevog teksta nije mu bilo teško da zaključi da je zločin počinio Faton Hajrizi.  

Ubijeni policajac Nikola Krsmanović sahranjen je juče uz sve počasti i u prisustvu porodice, rođaka, prijatelja i kolega. Dan ranije Hajrizi je ubijen dok se pucajući na policiju opirao hapšenju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Oglasio se Trampov tim! 6 milimetara delilo je od tragedije!
SAD

Oglasio se Trampov tim! 6 milimetara delilo je od tragedije!

Nedelju dana nakon što je bivši predsednik SAD i republikanski kandidat na predstojećim izborima Donald Tramp preživeo atentat na skupu u Pensilvaniji, njegov tim za kampanju objavio je najnovije podatke o zdravstvenom stanju Trampa.

21.07.2024

13:57

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija