• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.07.2024

12:06

UZNEMIRUJUĆE! Prve fotografije stravične smrti kod Kragujevca! Sin policijskog službenika izvršio samoubistvo, pre toga izudarao trudnu devojku?!

Informer

Vesti

UZNEMIRUJUĆE! Prve fotografije stravične smrti kod Kragujevca! Sin policijskog službenika izvršio samoubistvo, pre toga izudarao trudnu devojku?!

Podeli vest

U Rekovcu kod Kragujevca dogodila se nesreća kada je u podrumu jedne zgrade pronađeno telo mladića, M. Lj. (19) koji se popeo na četvrti sprat jedne zgrade i propao kroz svetlarnik u podrum. Tom prilikom preminuo je na licu mesta.

Kako Informer nezvanično saznaje, M.Lj. je sin policijskog službenika iz Jagodine.

Foto: Privatna arhiva

 

Kako je Informer već pisao, M. Lj. je najverovatnije bio pod uticajem opojnih droga, a prethodno je bio kod svoje devojke u njenoj kući i nakon što je, kako se sumnja, bez ikakvog razloga udario pesnicom u predelu lica.

Kako saznajemo, on je izleteo iz kuće njegove devojke bez odeće i uputio se prema pomenutoj zgradi gde je i nastradao.

Beživotno telo, potpuno nago zatekla je jedna stanarka oko 6.30, u lokvi krvi. 

Mladić nije davao znake života i pretpostavlja se da se popeo na neki viši sprat i da je izvršio samoubistvo.

Stanari zgrade su veoma uznemireni, a kako za Informer kažu, oni su mladica viđali tu često , jer je bio u emotivnoj vezi s maloletnom A.L. koja je navodno u drugom stanju sa njim.

- Viđali smo ga s njom. Njena kuća je u uličici pored ove zgrade. Šta se desilo i zašto je mladić ovo uradio, ko zna. Šteta, mlad život - nevoljno komentarišu i dodaju da se priča da je mladic konzumirao narkotike.

U ulazu u zgradu i dalje je lokva krvi, a policija je izvršila uviđaj odmah po prijavi građana.

- Ovo je malo i mirno mesto, svi se skoro poznajemo. Zgrada nije bila zaključana. Komšinica kaže da se jutros oko 4.30 vratila sa neke proslave i da tada nije bilo ničega, pretpostavljamo da je mladic došao kasnije i skočio - dodaju stanari.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Oglasio se Trampov tim! 6 milimetara delilo je od tragedije!
SAD

Oglasio se Trampov tim! 6 milimetara delilo je od tragedije!

Nedelju dana nakon što je bivši predsednik SAD i republikanski kandidat na predstojećim izborima Donald Tramp preživeo atentat na skupu u Pensilvaniji, njegov tim za kampanju objavio je najnovije podatke o zdravstvenom stanju Trampa.

21.07.2024

13:57

Zabava

Magazin

Najtačniji nedeljni horoskop od 22. do 29. jula! Lavovima se otvaraju sva vrata, Škorpije strahuju za poziciju na poslu, a evo kome sledi selidba
PUN MESEC U JARCU

Najtačniji nedeljni horoskop od 22. do 29. jula! Lavovima se otvaraju sva vrata, Škorpije strahuju za poziciju na poslu, a evo kome sledi selidba

Danas je pun Mesec u Jarcu, koji snažno menja sudbinu svih znakova, a posebno Jarčeva, Ovnova, Rakova i Vaga. Pun Mesec u Jarcu na poslednjem stepenu ovog znaka napraviće konjukciju sa Plutonom iz Vodolije, tako da će doneti duboko emotivno preispitivanje, ali i isplivavanje svega onoga što smo davno zakopali unutar sebe. Mars se nalazi u Blizancima, a Venera u Lavu, tako da je flert pojačan u letnjem periodu.

21.07.2024

06:40

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija