• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.07.2024

10:11

Šiptari slave ubicu srpskog policajca! Bolesna poruka: Faton Hajziri je za njih junak! (FOTO/VIDEO)

Informer/TikTok printscreen/Video printscreen

Vesti

Šiptari slave ubicu srpskog policajca! Bolesna poruka: Faton Hajziri je za njih junak! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Albanskog državljanina Fatona Hajrizija, odbeglog robijaša koji je u noći između srede i četvrta ubio sprskog policajca Nikolu Krsmanovića (34) iz Loznice, Albanci sramno veličaju na društvenim mrežama, a pojedini se i hvala novom tetovažom njegovog imena.

Podsetimo, Nikola Krsamnović ubijen je u sredsat vremena iza ponoći kada je sa kolegom  kolegom Vjekoslavom I. (50) vršio redovnu kontrolu graničnog punkta u Lipničkom Šoru u Loznici. istragom je utvrđeno da je na njega pucao albanski državljanin Faton Hajrizi, odbegli robijaš koji je nakon toga pobegao.

U međuvremenu Albanci sa Kosova i Metohije sramno veličaju "lik i delo" ovog teroriste. Pojedini idu toliko daleko da tetoviraju njegovo ime.

 

 

Nikola Krsmanović, podsetimo, u subotu je sahranjen na lokalnom groblju, a sahrani su pored članova porodice, prisustvovali i rođaci, prijatelji, poznanici, ali i državni vrh policije.

Krsmanović je, kako smo juče prenosili na večni počinak ispraćen u zlatnom sanduku uz pesmu "Hriste Bože" i tri počasna plotuna.

Dok je trajala potraga za albanskim beguncem uhapšeni su taksista Mithat Hadžić iz Tutina koji ga je vozio od Preševa do Loznice, iz čijeg "mercedesa" je Faton i ispalio vatru na srpskog policajca.

 

 

U Bjeljini je zatim uhapšen Zoran Radovanović, dok je u Mladenovcu uhapšena i njegova supruga Ivana, blogerka koja je na društvenim mrežama savetovala žene kako da zarade novac radeći od kuće.

Njima je određen jednomesečni pritvor, a juče je uhapšen i mladić za koga se sumnja da je pomogao Fatonu Hajriziju da pobegne iz zatvora 6. jula.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ozbiljna zemlja

pre 2 sata

Kada MUP bude imao odeljenja koja će pratiti on line podršku teroristima i takve hapsio na granici i sprečavao im ulaz u Srbiju, bićemo normalna zemlja

sledeća vest

Vesti

TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)
Live TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)

Gosti emisije "Rat uživo" Informer TV bili su pukovnik Milan Jolović Legenda i analitičar Ljuan Koko. Govorili su o brojnim temama, prvenstveno o predstojećim izborima u Americi, odnosno informaciji da se demokratski kandidat Džo Bajden povlači iz izborne trke, ali i o drugim aktuelnim temama, kao što su ratovi u Ukrajini i Gazi.

21.07.2024

22:40

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija