• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.07.2024

18:36

"Da se nikad ne zaboravi"! Sestra ubijenog policajca poslala poruku, reči kidaju dušu (FOTO)

Tanja Andric

Vesti

"Da se nikad ne zaboravi"! Sestra ubijenog policajca poslala poruku, reči kidaju dušu (FOTO)

Podeli vest

Sestra Nikole Krsmanovića (34) hrabrog policajca iz Loznice koji je juče uz sve državne počasti sahranjen na lokalnom groblju, oglasila se na društvenoj mreži gde je objavila tri potresna posta.

Podsetimo, Nikola Krsamnović ubijen je u sredsat vremena iza ponoći kada je sa kolegom  kolegom Vjekoslavom I. (50) vršio redovnu kontrolu graničnog punkta u Lipničkom Šoru u Loznici. istragom je utvrđeno da je na njega pucao albanski državljanin Faton Hajrizi, odbegli robijaš koji je nakon toga pobegao.

Ranjeni Vjekoslav I. uzvratio je vatru u pravcu Hajrizija, ali nije uspeo da ga pogodi. 36 sati kasnije Faton Hajrizi je opet pružio otpor pripadnicima MUP-a koji su pokušali da ga uhapse, ali je likvidiran 12 kilometara od Lipničkog Šora.

Foto: Foto: Tanja Andrić

Sahrana Nikole Krsmanovića

- Dragi moji prijatelji, znam da niste razumeli moje postove koje sam objavljivala na srpskom. Napisali ste mi više od 1.000 poruka pitajući me šta se dešava. Trenutno nemam reči, samo čitam vesti na internetu, koje su napravili ljudi za mog voljenog brata - napisla je neutešna sestra ubijenog srpskog policajca na Instagramu.

Nikolina sestra je ovaj post objavila nekoliko sati nakon komemoracije koja se održala u čast njenog brata. Druga njena objava dogodila se nekoliko sati nakon toga i na njoj se može videti kako više od deset sveštenika drži opelo za njenog brata uz poruku: "Opelo za ubijenog policajca Nikolu Krsmanovića".

Treća objava koju je ova prelepa devojka podelila bila je simbolična, piše Kurir.

Foto: printscreen instagram

 

- Da se nikad ne zaboravi 18.7. 2024. godine - piše uz fotografiju njenog brata Nikole Krsmanovića koji u kolima pozira u odelu. Ovu poruku prati emotikon srca i goluba.

Nikola Krsmanović, podsetimo, juče je sahranjen na lokalnom groblju, a sahrani su pored članova porodice, prisustvovali i rođaci, prijatelji, poznanici, ali i državni vrh policije. Krsmanović je, kako smo juče prenosili na večni počinak ispraćen u zlatnom sanduku uz pesmu "Hriste Bože" i tri počasna plotuna.

Pa da podsetimo, dok je trajala potraga za albanskim beguncem uhapšeni su taksista Mithat Hadžić iz Tutina koji ga je vozio od Preševa do Loznice, iz čijeg "mercedesa" je Faton i ispalio vatru na srpskog policajca.

U Bjeljini je zatim uhapšen Zoran Radovanović, dok je u Mladenovcu uhapšena i njegova supruga Ivana, blogerka koja je na društvenim mrežama savetovala žene kako da zarade novac radeći od kuće.

Njima je određen jednomesečni pritvor, a juče je uhapšen i mladić za koga se sumnja da je pomogao Fatonu Hajriziju da pobegne iz zatvora 6. jula.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija