• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

23.07.2024

12:29

"Joj, koliko sam tužna": Majka tiktokerke Noe posle susreta sa osumnjičenim za ubistvo njenog deteta

Informer, Instagram

Vesti

"Joj, koliko sam tužna": Majka tiktokerke Noe posle susreta sa osumnjičenim za ubistvo njenog deteta

Podeli vest

Borislava Milivojev, majka tiktokerke Noe Milivojev(18) za čije ubistvo se sudi Ognjenu Dabetiću(34), ponovo se srela sa okrivljenim za ubistvo svog deteta. Dabetići se, podsetimo, optužnicom Višeg javnog tužilaštva u Beogradu stavlja na teret da je izvršio krivično delo teško ubistvo na podmukao način.

Sumnja se da je Nou, s kojom je bio u emotivnoj vezi, ubio u svom stanu, raskomadao i telo stavio u kutije, natopio kiselinom i sklonio u kupatilo.

Noina majka juče se u sudnici drugi put našlao oči u oči sa osumnjičenim za ubistvo svog deteta jer je u Viši sud u Beograd došla da svedoči, a sada, kako je rekla za Kurir, oseća ogromnu tugu.

- Jako sam tužna posle svega ovoga. Želim samo da se završi sve i da ga osude - kaže nam Borislava i dodaje:

- Teško mi je da ga gledam i da slušam o ubistvu mog deteta, ali dolazim u sud kad god mogu, jer želim samo da pravda bude zadovoljena. Žao mi je što se nijedan svedok osim mene juče nije pojavio, jer ne mogu da izdržim više ovakvih odlaganja. Pitam se koliko će ovo da traje?

Foto: Zoran Sinko

 

 

Ona je, dok je svedočila na sudu, ispričala da u potounosti ostaje pri onome što je ranije ispričala na saslušanju u tužilaštvu.

- Dodala bih samo da je meni bitno da tuženi dobije maksimalnu kaznu zatvora - rekla je Borislava kratko pred sudom.

Na prethodnom ročištu svedočio je i Noin otac koji je u nekoliko navrata zaplakao, a juče nije želeo da bude u sudnici sa suprugom, te je sve vreme nervozno čekao ispred zgrade suda.

Noina majka sve vreme je na suđenju bila vidno uznemirena i drhtala je, a sedela je tik iza ubice njenog deteta, a o njihovom odnosu je ranije u tužilaštvu ispričala da zna da je Ognjen tukao njeno dete.

- Pričala mi je da je Ognjen tuče, dosta je trpela. Čupao ju je za kosu, drogirao ju je, davao joj lekove, izbacivao je iz stana. Nije htela da priča o tome zbog čega to radi. Iz njene priče znam da su bili u emotivnoj vezi nekih sedam meseci. Nakon što je Noa napunila 18 godina, jedno vreme je radila u Mađarskoj, ali se nije snašla. Zatim je boravila kod bake i deke u naselju Šangaj u Novom Sadu, odakle nas je posećivala, a takođe je odlazila kod Ognjena. Znam da joj je Ognjen dao novac da iznajmi garsonjeru negde u Zemunu, kod neke žene, gde je boravila od 3. do 18. maja 2023. godine - ispričala je ona u avgustvu prošle godine na saslušanju u tužilaštvu i dodala:

- Pričala mi je i da Ognjen drži drogu u frižideru. Kada bi odlazila kod Ognjena, uvek je plakala, bila je nervozna. Ona je 31. maja došla kod nas u selo i tu je bila do 1. juna. Radila je na njivi da zaradi. Sa društvom je 2. juna otišla u neki klub u Beogradu i javila mi se, slala mi je i snimke. Kod nas je opet došla 6. juna, a sutradan je otišla za Beograd. Rekla je da je našla cimerku i da ju je Ognjen zvao. To je bio poslednji put da sam je videla - ispričala je Noina majka.

Foto: PrintScreen/Društvene mreže

 

 

Ubistvo

Noa je, da podsetimo, nestala 17. juna prošle godine i u periodu dok su je tražili, već je bila mrtva.

Kako je navedeno u optužnici protiv Dabetića, on je ubistvo počinio u stanju uračunljivosti, pri čemu je bio svestan svog dela i hteo njegovo izvršenje. Svestan i da je delo koje je hteo da počini zabranjeno, on je iz niskih pobuda, mržnje i netrpeljivosti, na podmukao način ubio Nou Milivojev s kojom je, kako navodi tužilaštvo, bio u emotivnoj vezi.

Navedeno je da je Noa Milivojev insistirala da ostanu u vezi i nije mogla da prihvati njen prekid odnosa, a da je Dabetić to iskoristio kako bi prvo obnovio kontakt i susrete sa njom, a potom je seksualno maltretirao. Kritičnog dana zloupotrebio je poverenje Noe Milivojev i pozvao je da dođe kod njega. Kada je došla, na prostoru galerije stana su se posvađali. Dabetić je Noi prvo zadao manju povredu, a potom ju je zadavio električnim kablom.

Telo je vukao po podu galerije, a zatim niz stepenice, do kupatila, gde je nožem, u tuš kabini raskomadao telo. Delove tela je stavio u jednu PVC kutiju sa poklopcem koju je policija pronašla na podu u kupatilu, jedno PVC bure sa poklopcem, koje je policija pronašla na spomenutoj kutiji. Jedna PVC kanta i jedna PVC kanta sa slavinom narandžaste boje bile su u tuš kabini, a Dabetić ih je, prem navodima optužnice, zalio hemikalijama bazne reakcije i dodao supstance koje sadrže amfetamin, mirtazapin, klozapin, paracetamol i ibuprofen.

Foto: Privantna arhiva

 

 

Cimerka

U Viši sud u Beogradu juče je bila pozvana i Noina cimerka Ana Marija koja je i prijavila njen nestanak, ali se ona nije pojavila iako je uredno primila poziv da dođe da svedoči.

- Nikada mi nije detaljno pričala o tome šta se tačno događalo. Znam da je ona bila jako ljubomorna, nije htela čak ni da mi pokaže Ognjenovu sliku. Kad sam bila na Ognjenovoj adresi, nisam ga srela, niti sam ga videla pre toga. Sa Noinom majkom sam se čula 17. juna, dok je Noa još bila živa. Ja sam Noinoj majci rekla da je ona bila silovana i Noa je bila ljuta na mene zbog toga - rekla je Ana Marija na saslušanju u tužilaštvu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Senka porodice Obama i dalje lebdi nad Belom kućom! Duboka država je u potpunoj panici! Ima li Kamala Haris bilo kakve šanse? (VIDEO)
Live TV

Senka porodice Obama i dalje lebdi nad Belom kućom! Duboka država je u potpunoj panici! Ima li Kamala Haris bilo kakve šanse? (VIDEO)

Šta posle odustajanja Bajdena? Nemačka formirala kriznu grupu u slučaju pobede Bajdena. CNN objavio: Zapad smišlja kako da mobilizuje ljude u cilju rata protiv Rusije. Izraelska vojska presrela dronove lansirane iz Libana. Na ove i druge važne svetske teme, u emisiji "Rat uživo" gvorili su Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT Balkan i Petar Đurđev iz Centra za društvenu stabilnost. Uživo u program javio se i analitičar Dejan Bumbić koji je komentarisao trenutnu situaciju u Americi i potencijalnu predsedničku kandidatkinju Kamalu Haris.

22.07.2024

22:33

Izrael i Jemen u ratnom plamenu! SVET SRLJA U HAOS! Srbija čuva mir! (VIDEO)
Live TV

Izrael i Jemen u ratnom plamenu! SVET SRLJA U HAOS! Srbija čuva mir! (VIDEO)

Da li muslimani imaju jedinstvo ili ne? Arapski svet nije reagovao onako kako bi trebalo kada je napadnuta Gaza. Huti su ušli u otvoreni rat sa Izraelom. Da li se bure baruta na Bliskom istoku širi? Našoj državi najznačajnije je da zadrži mir i stabilnost. Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su Miodrag Jevtić, pukovnik u penziji, nekadašnji dopisnik "Politike" iz Moskve Slobodan Samardžija i Miloje Pršić,

22.07.2024

18:41

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Lokalizovan požar na Tari!
Srbija

Lokalizovan požar na Tari!

Borba sa požarom na Tari, iznad Krtice, na putu Perućac - Mitrovac još traje. Vatrogasne ekipe su zaustavile širenje vatre i gase panjeve...

22.07.2024

18:43

Osnovan ženski manastir u prizrenskom naselju Potkaljaja
Srbija

Osnovan ženski manastir u prizrenskom naselju Potkaljaja

Crkva Svete Nedelje u prizrenskom naselju Potkaljaja postala je ženski manastir. Za igumaniju novoosnovanog manastira Srpke pravoslavne crkve postavljena je monahinju Zlata, koja je do sada službovala u manastiru Brnjak, kod Zubinog Potoka.

22.07.2024

16:16