• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.07.2024

17:00

Majka traži telo sina teroriste! Porodica ubice srpskog policajca angažovala advokata

Pritnskrin

Vesti

Majka traži telo sina teroriste! Porodica ubice srpskog policajca angažovala advokata

Podeli vest

Porodica šiptarskog teroriste Fatona Hajrizija (39), koji je likvidiran kod Loznice posle ubistva srpskog graničnog policajca Nikole Krsmanovića (34) i ranjavanja njegovog kolege Vjekoslava Ilića (50), ovlastila je advokata Arijanita Kocija da preuzme njegovo telo.

Tu vest je za albanski portal "Telegrafi" potvrdio i sam Koci, koji je rekao da je danas imao sastanak sa porodicom Hajrizija i da su mu tada dali ovlašćenje.

- Danas sam se sastao sa majkom preminulog Fatona, koja mi je dala ovlašćenje. U mojoj kancelariji je bila u pratnji mlađeg sina. Odmah sam uspostavio kontakt sa vlastima u Beogradu, u koordinaciji sa ambasadorom Jetišom Jašarijem, šefom kosovske kancelarije u Beogradu. Do sada smo obavili nekoliko zadataka i danas sam kontaktirao tamošnji Institut za sudsku medicinu - rekao je advokat i dodao da još nema saznanja o tome gde se nalazi Hajrizijevo telo.

Koci je istakao da su moguće opcije Beograd, Šid i Novi Sad i rekao da će, čim dobije tačne informacije o tome gde se telo nalazi, otići da ga preuzme. On je izrazio očekivanje da bi to moglo da bude sutra ili prekosutra. Napomenuo je da ima svu potrebnu dokumentaciju i da će da "nastavi sa procedurama".

Ubistvo begunca iz zatvora Smrekonica na Kosovu i Metohiji dogodilo se u petak, dan posle napada na policajce. Hajrizi je pronađen u napuštenoj fabrici u blizini Loznice, a likvidiran je kada je otvorio vatru na srpsku policiju.  




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Svet je uveliko u Trećem svetskom ratu! NATO je danas zapravo jači nego ikada!
Live TV

Svet je uveliko u Trećem svetskom ratu! NATO je danas zapravo jači nego ikada!

NATO je objavio da je trenutno više od pola miliona vojnika u povišenoj pripravnosti. Proslavili su 75 godina osnivanja i sve što su rekli u Vašingtonu palo je u senku jer je došlo do pokušaja atentata na Trampa. Rusija je ponovo u prvom planu targetirana kao najveći neprijatelj po više osnova. Na ovu temu u "Info danu" govorili stručnjak za bezbednost Ratomir Antonović i Mina Zirojević sa Instituta za uporedno pravo.

23.07.2024

16:29

Sport

Planeta

Farsa u režiji 'duboke države'! Povlačenje Bajdena zbog "dobrobiti Amerike" - ma kako da ne?! A, tek priča sa Kamalom...
Nema tu ni "D" od dekokratije

Farsa u režiji 'duboke države'! Povlačenje Bajdena zbog "dobrobiti Amerike" - ma kako da ne?! A, tek priča sa Kamalom...

Niti je Bajdenovo povlačenje iz predsedničke trke odraz njegove skromnosti i žrtve za američki narod, niti će iko, pa ni Demokrate, hteti da vide Kamalu Haris na njegovom mestu. Kamala ispunjava sve potrebne kriterijume vouk ideologije da bude izabrana - em je žensko, em nije bela. Ipak, to joj neće pomoći u trci sa Trampom, koji će je „pregaziti".

23.07.2024

17:06

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Kakvo je stanje na graničnim prelazima?
Srbija

Kakvo je stanje na graničnim prelazima?

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije zadržavanja za putnička vozila na graničnom prelazu Preševo, na izlazu su do 40 minuta, dok na ostalim prelazima nema zadržavanja, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

23.07.2024

19:14