• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

28.07.2024

16:10

"Ljubav živi, zauvek u našim srcima"! Bivša misica posetila grob ubijenog advokata Dragoslava Ognjanovića

Insajder

Vesti

"Ljubav živi, zauvek u našim srcima"! Bivša misica posetila grob ubijenog advokata Dragoslava Ognjanovića

Podeli vest

Dragoslav Miša Ognjanović, poznati beogradski advokat brutalno je ubijen na današnji pre šest godina, a njegova porodica je i ove godine na Novom groblju gde je sahranjen, obeležila pomen.

Ognjanović je, podsetimo, ubijen 28. jula 2018. godine oko 20 sati ispred zgrade u kojoj je živeo sa suprugom Sanjom Papić, inače bivšom misicom i njihovom maloletnom ćerkom. Kako smo tada pisali, advokat je bio u društvu starijeg sina Petra koji je u trenutku pucnjave izlazio iz automobila. Egzekutor je izrešetao Ognjanovića, dok je njegov sin ranjen. Napadač beži u nepoznatom pravcu i do danas niko nije uhapšen zbog ubistva.

Foto: D. Ćuruvija

Miša Ognjanović je sahranjen na Novom groblju

Neutešna porodica svake godine obeležava pomen kome prisustvuju najbliži članovi porodice, kolege i prijatelji. Tako je bilo i ove godine, ali je porodica obeležila pomen dan ranije 27. jula u krugu najmilijih.

Večna kuća advokata bila je pokrivena buketima cveća, a na jednom vencu pisalo je: "Ljubav živi." Bilo je još nekoliko potpisanih venaca za ubijenog advokata Ognjanovića, koje su mu ostavila njegova neutešna deca. Grobna ploča bila je pokrivena belim cvećem, a mogla se videti i neka crvena ruža.

Ognjanovićeva supruga je pre nekoliko sati na svojom profilu na društvenoj mreži Instagram napisala 6 godina i haštag ime svog supruga. Objava je bila u crnoj boji. Inače, na prošlogodišnjem pomenu Sanja Papić došla je obučena u crninu, a bol i tugu na svom licu pokušala je da sakrije iza velikih crnih naočara.

Foto: Prinskrin/Politika

Miša Ognjanović je sahranjen na Novom groblju

U jednim dnevnim novinama osvanule su i čitulje neutešne porodice koji su objavile potresne poruke.

- Šestogodišnji pomen nikad prežaljenom Miši Ognjanoviću. Ljubav živ. Zauvek sa nama, zauvek u našim srcima - Sanja, Lara, Petar i Jovana, potpisali su ovu čitulju, dok na drugoj glasi:

- Šestomesečni pomen našem dragom zetu, čuvamo te u Lari. Neka ti je beskrajno cartsvo nebesko - Jelena i Milan Papić, roditelji nekadašnje misice.

Pa da podsetimo, za sada nepoznati napadač pucao je Dragoslavu Miši Ognjanoviću te tople julske večeri u leđa. Kada je egzekutor video da Ognjanović daje znake života vratio se i ispalio još sedam hitaca u njega. Nakon što ga je overio, pobegao je u nepoznatom pravcu. Ekipa Hitne pomoći tada je brzo stigla na mesto pucnjave, ali je nažalost samo mogla da konstatuje smrt žrtve.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Nišlija godinama mislio da ima upalu uha, a u glavi mu je rastao redak tumor: Isti simptomi su se stalno ponavljali!
Društvo

Nišlija godinama mislio da ima upalu uha, a u glavi mu je rastao redak tumor: Isti simptomi su se stalno ponavljali!

"Doktor mi je rekao da sednem. Kazao mi je da je u pitanju tumor. Benigni, na glavnom nervu koji je odgovoran za sluh, lice i ravnotežu. Tražio sam čašu vode. Potom sam se onesvestio. Zbog saznanja. Postavljena je sumnja da je u pitanju vestibularni švanom, retka vrsta spororastućeg tumora u visni unutrašnjeg slušnog kanala“, priča u svojoj ispovesti mladić iz Niša N. P. (23) koji je oko četiri godine tragao za dijagnozom.

28.07.2024

15:41 >> 15:42

TV

Otkriven pravi cilj posete Netanjahua Americi! Tramp je jedini čovek koji može da spreči masovni nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Otkriven pravi cilj posete Netanjahua Americi! Tramp je jedini čovek koji može da spreči masovni nuklearni rat? (VIDEO)

Da li će biti rata ili neće, a ako će biti, pod kojim uslovima? Ako pitate Donalda Trampa, on zna da će doći do velikog rata na Bliskom istoku ako on ne dođe na vlast. Ako izaberu Trampa, navodno, rešiće se svi svetski problemi, ali ako on ne bude izabran, čovečanstvo će se suočiti sa Trećim svetskim ratom. Na ovu temu u "Info danu" govorili su analitičar prof. dr Miloš Laban i filozof, prof. dr Boris Bratina.

28.07.2024

16:39

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija