• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Republika

30.07.2024

09:12

Majka Šiptara-ubice ne želi da dođe u Srbiju po njegovo telo! Oglasio se advokat i izneo nebulozne tvrdnje

Pritnskrin

Vesti

Majka Šiptara-ubice ne želi da dođe u Srbiju po njegovo telo! Oglasio se advokat i izneo nebulozne tvrdnje

Podeli vest

Advokat Arijanit Koci koji u ime porodice treba da preuzme telo Fatona Hajrizija iz Srbije izjavio je sinoć da traži način kako da njegova majka dostavi DNK uzorak, a da ne otputuje u Srbiju.

- Za ova dva, tri dana mora da se nađe rešenje, kako da pošaljemo uzorak pljuvačke njegove majke u Srbiju, a da ona ne ide tamo. Niti ona hoće da ide tamo sama, niti joj ja to preporučujem - kazao je Koci, prenosi Kljan Kosova.

Do problema u preuzimanju tela Hajrizija koji je kod Loznice ubio graničnog policajca Nikolu Krsmanovića, a ranio njegovog kolegu Vjekoslava Ilića došlo je zbog nepoklapanja njegovih otisaka prstiju. Zbog toga je potrebno da neko od srodnika dostavi svoj DNK kako bi se na taj način utvrdio njegov identitet. Jedan od načina je da se to uradi preko pljuvačke.

Foto: Arhiva

 

 

Koci je ispričao da je, dok je bio u Beogradu, dobio telefonski poziv u kome mu je rečeno da je Hajrizi živ:

- Gospodine Koci, slušajte dobro, nemojte da manipulišete. Radim u bolnici u Beogradu i imam informaciju da osoba za koju kažu da je Hajrizi - nije Hajrizi - tvrdi advokat da stoji u poruci koju je je primio.

On je rekao da je ovu informaciju prijavio "tamo gde treba", ali da je, ipak, nije shvatio ozbiljno.

Podsetimo, Faton Harizi je likvidiran od strane srpske policije dva dana nakon što je ubio Nikolu Krsmanovića, dok se krio u crpnoj stanici blizu FK Trbušnica, odsnosno u napuštenom fabričkom kompleksu, gde se godinama kriju Migranti iz Preševa, gde čekaju "vezu" za beg preko Drine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

U Ukrajini prosečno gine 2000 vojnika dnevno! Uspesi su sa obe strane mali, a gubici ogromni!
Live TV

U Ukrajini prosečno gine 2000 vojnika dnevno! Uspesi su sa obe strane mali, a gubici ogromni!

Zelenski na liniji fronta u Harkovu. Nemačka poručila da se ne plaši pretnji Putina zbog rasporeda raketa. Maduro ponovo predsednik! Erdogan preti da bi Truska mogla da uđe u Izrael. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Mitar Kovač, general i prof. dr Branko Nadoveza iz Instituta za noviju istoriju Srbije. Uživo u program javio se novinar i ratni reporter Igor Damjanović koji je govorio o najnovijim vestima iz Malija.

29.07.2024

21:31

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija