• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Republika

30.07.2024

10:14

"Igrao se rata sam sa sobom, imao je kolekciju pištolja": Kosta K. nikada nije mario za svoj rođendan, torta ga nije zanimala ali oružje jeste

J. Rafailović, D. Ćuruvija

Vesti

"Igrao se rata sam sa sobom, imao je kolekciju pištolja": Kosta K. nikada nije mario za svoj rođendan, torta ga nije zanimala ali oružje jeste

Podeli vest

Masovni ubica i neviđeni zločinac Kosta K., koji je 3. maja 2023. godine izvršio stravičan zločin u OŠ "Ribnikar", danas puni 15 godina! Kako je Republika već pisala Kostina majka, Miljana Kecmanović je insistirala da danas, na njegov rođendan ode u posetu sinu ubici.

Naime, kako smo sada nezvanično saznali Kosta nikada nije mario za svoj rođendan, to jest nikada mu nije bila bitna rođendanska torta, već posebni pokloni. Ono što ledi krv u žilama jeste činjenica da je Kecmanović još sa osam i devet godina insistirao na posebnim poklonima.

Kosta nikada nije pokazivao posebnu zaisnteresovanost za svoj rođendan niti se kao ostala mala deca radovao torti sa nekim junakom, balonima. Uvek je želeo i najviše se radovao plastičnim pištoljima, lisicama, puškama...Mislim, da sam čula da je sa osam, devet godina već imao kolekciju svog plastičnog oružja i igrao se rata sam sa sobom. Dobro se razumeo u pištolje iako su to bile samo igračke. Kada bi mu neko doneo neke stvari, ili neku drugu igračku delovao bi totalno nezainteresovano, to jest nije reagovao na stvari koje su interesovale skoro svako dete  - priča naš izvor i dodaje:

Foto: prinstscreen vladislav ribnikar

 

 

Znam da su pričali da im je tražio neku posebnu opremu i kao, znate ono za čišćenje oružja, tog njegovog plastičnog. Tako da je on od malih nogu pokazivao hladnoću i nezainteresovanost za svoj rođendan, oduvek je bio čudak. Čak i knjige što kažu da je voleo, jeste, to je istina, ali samo one psoebne, kako bi mu um postao još mračniji.

Podsećamo, majka maloletnog dželata Koste K. Miljana Kecmanović, koji je u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru počinio masakr ubivši devetoro dece i školskog čuvara i ranivši petoro učenika iz svog razreda i nastavnicu istorije, ne prestaje da šokira javnost.

Kako saznajemo od dobro obaveštenog izvora, Miljana Kecmanović je podnela zahtev sudu da poseti Kostu za njegov rođendan!

Miljana je Kostu videla poslednji put na jednom od saslušanja u Palati pravde, a sada je izrazila želju da dođe u bolnicu na dan njegovog rođendana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

U Ukrajini prosečno gine 2000 vojnika dnevno! Uspesi su sa obe strane mali, a gubici ogromni!
Live TV

U Ukrajini prosečno gine 2000 vojnika dnevno! Uspesi su sa obe strane mali, a gubici ogromni!

Zelenski na liniji fronta u Harkovu. Nemačka poručila da se ne plaši pretnji Putina zbog rasporeda raketa. Maduro ponovo predsednik! Erdogan preti da bi Truska mogla da uđe u Izrael. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Mitar Kovač, general i prof. dr Branko Nadoveza iz Instituta za noviju istoriju Srbije. Uživo u program javio se novinar i ratni reporter Igor Damjanović koji je govorio o najnovijim vestima iz Malija.

29.07.2024

21:31

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija