• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/kurir

09.08.2024

13:22

Detalji tragedije kod Lajkovca: Dečak upao u Kolubaru sestra skočila za njim da ga spasi, u poslednjem trenutku je iz vode izvukao pecaroš

LJ.S.

Vesti

Detalji tragedije kod Lajkovca: Dečak upao u Kolubaru sestra skočila za njim da ga spasi, u poslednjem trenutku je iz vode izvukao pecaroš

Podeli vest

Četrnaestogodišnji dečak udavio se juče popodne oko 14.30 sati u Kolubari kada je kod brane Jovića Vodenice, kod Lajkovca upao u reku.

Dečak je, kako pričaju meštani za medije, bio u šetnji pored reke sa mlađom sestrom kada je iznenada upao je u vodu.

- Nije znao da pliva i čim je upao u vodu povuklo ga je na dno. Njegova mlađa sestra je odmah skočila da mu pomogne, ali se umalo i ona nije udavila - kaže komšinica nastradalog tinejdžera.

Kako je naša sagovornica objasnila još veću tragediju je sprečio pecaroš koji je video šta se dešava i odmah je bez razmišljanja regovao i skočio u reku. 

- Pecaroš je devojčicu uspeo da izvuče iz vode i čuli smo da je ona sada dobro. Njenom bratu nažalost nije bilo spasa. Čuli smo da su ga izvukli sa 4 metra dubine. Spasioci su ga ubrzo izvukli, ali bilo je kasno. Bila je Hitna pomoć iz Lajkovca i lekari su pokušali da ga ožive, ali nisu uspeli. Užas... Strašno... Porodica je zavijena u crno. Ne mogu da dođu sebi do šoka - kaže sagovornica. 

Meštani lajkovačkog naselja, u kom je dečak živeo sa porodicom, potreseni su nakon tragedije, kako kažu, na ovo kupalište često odlaze svi, a sada ih je zastrašila vest o nesreći koja se juče dogodila.

- Ovo je velika tragedija, svi smo potreseni kada smo čuli šta se dogodilo, često idemo tamo na kupanje, a sada se nešto ovako dogodilo, pogotovo što je stradalo dete. Ko zna kako je njegovoj porodici i toj devojčici koja je doživela veliku traumu, gledajući kako joj se davi brat - kazala je na kraju komšinica. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23