• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.08.2024

11:40

Ovo su sestre koje su bile u automobilu smrti kod Žablja! Jedna poginula na licu mesta, druga teško povređena! (FOTO)

Informer/društvene mreže

Vesti

Ovo su sestre koje su bile u automobilu smrti kod Žablja! Jedna poginula na licu mesta, druga teško povređena! (FOTO)

Podeli vest

U stravičnoj nesreći na putu Žabalj - Čurug poginula je mlada devojka K. F., a njena sestra I. F. (21) zadobila je teške povrede u sudaru sa drugim automobilom u kom su bile još dve žene sa maloletnom decom.

Naime, porodica mladih devojaka zavijena je u crno, međutim, druga ćerka posle nesreće prevezena je u Urgentni centar KCV, a rodbina još uvek nestrpljivo čeka informacije o njenom stanju.

- Njih dve su bile mnogo vezane, svuda su išle zajedno... Velika tragedija je zadesila ovu porodicu.

Foto: Informer/društvene mreže

Devojka K. F. je poginula na licu mesta

Jedan od očevidaca nesreće rekao je da je sudar izazvala treća osoba usled čije vožnje su se dva automobila koja su se našla na tom putu u tom momentu, direktno sudarila. Nažalost, devojka za volanom je poginula na licu mesta, a delovi automobila bili su rasuti svuda po putu.

Jedan od mladića koji je prolazio ovom deonicom u trenutku sudara, ispričao je za da je odmah zaustavio svoje vozilo i prišao sudarenim automobilima kako bi pomogao povređenima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

- Prišao sam prvo jednim kolima i video da devojka ne daje znake života, njena saputnica je bila u teškom ali stabilnom stanju, tada sam otišao odmah do drugog vozila i krenuo baku da izvlačim kroz prozor, u tom trenutku sam čuo glas žene pored koja je rekla "imam tri ćerke pozadi, izbavi prvo njih". Suze su mi krenule niz obraze i lomio sam i prozor i vrata kako bih došao do njih - ispričao je ranije za Kurir ovaj mladić koji je herojski postupio.

Spasilac je opisao kako je teklo spasavanje povređenih.

- Došao sam nakon jednog minuta Do njih. Povređeno je šest osoba, od toga jedna ženska osoba na žalost je preminula na licu mesta dok je njena saputnica u teškom ali svesnom stanju prevezena u Urgentni centar. U drugom vozilu su bile baka, ženska osoba i njene tri male devojčice. Sve sam ih izvukao iz kola i polivao vodom. Najstarija devojčica oko 7-8 godina je stajala pored kola dok sam dotrčao, a ove dve malecke sam izvukao iz kola, uzeo u naručje i davao im vode i umivao, jedna od njih je beba od oko 1 godine. Svi su ugruvani. Nadamo se da će biti svi dobro. Nije mi jasno da odrasli ljudi nisi bili u mogućnosti da mi pomognu da slomim prozor i vrata iskrivim da dođem do njih, ali dobro nije to za svakoga jer sam i ja bio potresen ali svestan pa pomogao. Pohvalio bih čoveka od oko 40 godina koji kaže da radi u Urgentnom i on je dosta toga Hitnoj pomogao i Bog će ga nagraditi. Daj Bože da svi budu dobro - naveo je ovaj hrabri čovek.

Deca su zbrinuta u Dečijoj bolnici Novi Sad i nalaze se van životne opasnosti.

- Nakon saobraćajne nesreće, dvoje dece je primljeno u Dečiju bolnicu Novi Sad, jedno uzrasta godinu i po dana, a drugo ima tri godine. Obe su zadobile teške telesne povrede, stoga se nalaze na našem odeljenju - rečeno je za Kurir iz Dečije bolnice.

Kako saznajemo, povređena deca su u stabilnom stanju i na svu sreću van životne opasnosti i pored zadobijenih povreda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Manipulativni N1! Montirali snimak ministarke Đedović Handanović, pokušaj izvrtanja istine
Politika

Manipulativni N1! Montirali snimak ministarke Đedović Handanović, pokušaj izvrtanja istine

Građani su preko kontakt centar Vlade Srbije koji je 9. avgusta počeo da radi, a koji je formiran kako bi stručnjaci pružali odgovore o projektu Jadar, postavljali različita pitanja, od ekoloških do ekonomskih, izjavila je ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović, a potom je reagovala na pisanje tajkunske N1 koja je montirala snimak razgovora sa ministarkom.

11.08.2024

14:22

Mladići u Srbiji priznali da menjaju ponašanje prema devojkama u ovoj situaciji: Kada čujete razlog, zapanjićete se na šta obraćaju pažnju
Društvo

Mladići u Srbiji priznali da menjaju ponašanje prema devojkama u ovoj situaciji: Kada čujete razlog, zapanjićete se na šta obraćaju pažnju

Ako ste devojka ili žena onda ste sigurno nekada bili u situaciji da se tokom šetnje osetite uplašeno ili nebezbedno, kada vam se nepoznati muškarac dovoljno približi na ulici da možete da čujete njegove korake, zveckanje ključeva, nekad i svaki udah, što vam stvara nelagodu i tera da se što brže i spretnije udaljite i izbegnete potencijalnu "opasnost".

11.08.2024

14:17

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23