• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

24.08.2024

18:50

Izbacila ga Drina! Kod Bratunca isplivalo telo dvanaestog migranta

atvbl.rs

Vesti

Izbacila ga Drina! Kod Bratunca isplivalo telo dvanaestog migranta

Podeli vest

Telo dvanaestog migranta, nastradalog prilikom prevrtanja čamca na Drini, pronađeno je danas u mestu Tegare kod Bratunca. Telo su pronašli meštani, prenosi RTRS.

Čamac sa migrantima, koji su ilegalno pokušali da pređu iz Srbije u BiH, prevrnuo se pre dva dana na reci Drini između Drlače kod Ljubovije i Orlice kod Zvornika.

Ministar za ljudska prava i izbjeglice u Savetu ministara BiH Sevlid Hurtić izjavio je danas da situacija sa migrantima zahteva hitnu i koordinisanu akciju svih institucija i organizacija čime bi se osigurao human tretman za sve migrante, ali i da bi se zaštitili interesi i bezbednost građana BiH.

Hurtić je obišao lokaciju na Drini kod Bratunca, gde se prilikom prelaska granice iz Srbije u BiH utopilo 12 migranata, kako bi se procenile dodatne bezbednosne mere.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Jovana Cvetića u zatvoru žena i ćerka posetile samo jednom! (VIDEO)
Live TV

Jovana Cvetića u zatvoru žena i ćerka posetile samo jednom! (VIDEO)

Dve godine nakon što je Jovan Cvetić uhapšen na granici Grčke po poternici Hrvatske za ratni zločin koji nije počinio, on je izručen Srbiji, a Informer je došao do ekskluzivnog video snimka koji je napravljen odmah nakon puštanja iz zatvora. Povodom ovog dešavanja gosti Informerovog "Info dana" bili su Dragan Vasiljković iz Fondacije "Kapetan Dragan", kao i Jovanove supruga i ćerka Svetlana i Valentina.

24.08.2024

17:56

Ćuta i Dikić su kukavice koje pozivaju druge da ginu za njih na ulicama! Opozicija hoće građanski rat jer na izborima nema nikakve šanse! (VIDEO)
Live TV

Ćuta i Dikić su kukavice koje pozivaju druge da ginu za njih na ulicama! Opozicija hoće građanski rat jer na izborima nema nikakve šanse! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Ćuta gostovao je nedavno na zrenjaninskoj KTV kod novinara Aleksandra Dikića i otvoreno zapretio građanskim ratom. Ovim povodom u Informerovom "Info danu" gostovali su potpredsednik Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj i član Predsedništva Socijalističke partije Srbije Ibro Ibrahimović.

24.08.2024

16:38

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija