• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.08.2024

11:16

Pucnjava u blizini škole! Ranjen muškarac, zaplenjen "magnum 357"

Informer/MUP

Vesti

Pucnjava u blizini škole! Ranjen muškarac, zaplenjen "magnum 357"

Podeli vest

Jedna osoba je zadobila je teške povrede u pucnjavi koja se dogodila noćas u Tuzima, u blizini Srednje mešovite škole "25. maj", saopštila je crnogorska Uprava policije.

Osumnjičeni za ovo krivično delo je priveden, a od njega je oduzet pištolj "magnum 357" koji će biti veštačen u Forenzičkom centru Uprave policije.

"Istog dana u Klinički centar Crne Gore primljeno je lice sa povredama u predelu levog stopala koje su nastale usled dejstva projektila ispaljenog iz vatrenog oružja, te su mu konstatovane teške telesne povrede, prelom kostiju stopala" navodi se u policijskom saopštenju.

Povodom pucnjave, dodaju, saslušane su četiri osobe, a identifikovan je A.U. (23) za kojeg se sumnja da je upotrebio oružje.

 

Foto: screenshot

Crnogorska policija

 

"A.U. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti u sticaju sa krivičnim delom nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija" piše u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Tramp brutalno iskren!  "Idemo ka trećem svetskom ratu!"
Planeta

Tramp brutalno iskren! "Idemo ka trećem svetskom ratu!"

Bivši predsednik SAD i republikanski kandidat na predstojećim izborima Donald Tramp ocenio je da administracija predsednika Džozefa Bajdena, posebno demokratska kandidatkinja Kamala Haris, vodi Ameriku ka Trećem svetskom ratu.

26.08.2024

08:51 >> 11:12

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija