• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ćuruvija

31.08.2024

23:16

Reklamira Legijinu knjigu i ljubi mu svastiku! Ognjen Vranješ šokirao svojom objavom! (FOTO)

ATAIMAGES/Epa

Vesti

Reklamira Legijinu knjigu i ljubi mu svastiku! Ognjen Vranješ šokirao svojom objavom! (FOTO)

Podeli vest

Fudbaler Ognjen Vranješ (36), koji je u vezi sa sestrom supruge Milorada Ulemeka Legije (56), na društvenoj mreži Instagram uveliko reklamira novu knjigu bivšeg komadanta "crvenih beretki"!

Tako je Vranješ na svom Instagram nalogu, u opciji story, objavio Legijinu knjigu "U tigrovom gnezdu", koju je bivši komandant jedinice za specijalne operacije MUP Srbije napisao u zatvoru Zabela, gde izdržava kaznu od 40 godina zatvora zbog ubistva srpskog premijera Zorana Đinđića.

Osim snimka, fudbaler "Čukaričkog" nije napisao nikakav komentar.

S druge strane, Legija, koji se nalazi u načuvanijem zatvoru "Alkatraz" u sklopu požarevačke "Zabele" napisao je dvadeset knjiga, a za poslednju je u uvodu naveo da je to priča o Srpskoj dobrovoljačkoj gardi, čiji je vođa bio Željko Ražnatović Arkan.

Foto: printscreen/Instagram

Ognjen Vranješ objavio priču o Legijinoj novoj knjizi

- Mnogo je priča ispričano o Srpskoj dobrovoljačkoj gardi i njenom jedinom i neprikosnovenom komandantu Željku Ražnatoviću Arkanu. I uglavnom su mnoge od njih bile neistinite, jer samo oni koji su u njoj bili mogu da ispričaju istinitu priču o Gardi. Takve priče bole, pogotovo kad znate da nisu bile istinite, kad znate da su ispričane da bi se blatilo ono što se ne bi smelo blatiti. A poznato je i zašto su one pričane. Zato moram i želim da ispričam ovu priču da se zna, da ostane zapisano iz pera nekoga ko je bio i učestvovao, poznavao i platio, kome je srce ranjeno i koji je bio fizički ranjavan - napisao je, između ostalog Legija. 

Kako su mediji naveli, Ognjen Vranješ već planira da se orodi sa Legijinom suprugom Aleksandrom, pošto je počeo da živi sa njenom sestzrom Marijom Ivanović.

Foto: Instagram/printscreen

Vranješ je u vezi sa Legijinom svastikom Marijom

Oni se o svojoj vezi ne oglašavaju, ali je iz svog gnezda dao podršku knjizi "U tigrovom gnezdu".

- Vranješ privatni život krije od javnosti. S Marijom je u ozbiljnoj vezi i njihova priča je totalno drugačija. Srećan je, miran i ispunjen. Izlaze zajedno, ona prati njegove utakmice, putuju i zaista su zaljubljeni. Uskoro će se venčati, ali sve detalje o tome drže u tajnosti. Svadba će najverovatnije biti na jesen. Njena sestra je udata za Legiju i svi iz porodice znaju za njih dvoje i podržavaju ih. Mogu vam reći da su lep par i da odlično funkcionišu. Nisam siguran koliko će njih dvoje želeti u budućnosti da dele s javnošću intimne trenutke. Mislim da će, kao i dosad, taj deo života zadržati za sebe - priča naš izvor i dodaje da Ognjen nikad nije bio srećniji nego otkad je s Marijom.

- Familija - napisao je Vranješ i dodao dva velika emotikona u obliku roze srca. Ta fotografija je nastala u Beogradu na dočeku Nove 2024. godine, koji su zajedno proslavili. To je ujedno i prvi put da je iskusni štoper Čukaričkog nakon razvoda od supruge Danijele pokazao javno svoju partnerku, s kojom uskoro planira i da zasnuje porodicu.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija