• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.09.2024

14:19

Putnici preplašeni iskakali kroz prozor?! Užas u Turskoj, autobus sa srpskim turistima imao saobraćajku - ima povređenih

printscreen

Vesti

Putnici preplašeni iskakali kroz prozor?! Užas u Turskoj, autobus sa srpskim turistima imao saobraćajku - ima povređenih

Podeli vest

Autobus sa srpskim turistima, koji su u organizaciji jedne domaće turističke agencije putovali na letovanje u Tursku, imao je udes u toj zemlji.

Na putu od Alanje, gde su turisti boravili, ka Antaliji, odakle su leteli za Srbiju, desio se udes u kom je, prema nezvaničnim saznanjima, nekoliko osoba lakše povređeno.

Informaciju da je do udes došlo potvrdili su za Telegraf i iz agencije, navodeći da je povređena jedna osoba - putnica - te da je zbrinuta na licu mesta.

Navodno je povređena i službenica turističke agencije, koja je navodno zadobila posekotine. Prema navodima putnika turisti su iz autobusa iskakali kroz prozor. Objašnjavaju da je bilo panike, te da su izlazili iz vozila u strahu da se ono ne zapali.

Kažu nam i da je sumnjaju da je vozač zaspao, te da je prvo udario u stub, pa u bankinu.

- Ne verujem da je bio pijan, bilo je pet ujutro - kažu sagovornici.

Napominje i da je kroz 40 minuta došao drugi autobus, te da su stigli na aerodrom na vreme za let.

Da su svi putnici vraćeni u Srbiju ističu i iz agencije koja je taj put organizovala.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija