• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.09.2024

09:41

Ovo su braća otmičari iz Obrenovca! Kidnapovali poznanika zbog para (FOTO)

Miloš Rafailović/društvene mreže

Vesti

Ovo su braća otmičari iz Obrenovca! Kidnapovali poznanika zbog para (FOTO)

Podeli vest

Rođena braća Milutin B. i Milan B. iz Trstenice kod Obrenovca uhapšeni su zbog sumnje da su prošlog četvrtka, zajedno sa još jednom osobom za kojom se traga, oteli i pretukli maloletnog poznanika i to najverovatnije zbog novčanog duga.

Prema nezvaničnim saznanjima Informera osumnjičeni muškarci presreli su A.G. (17), oštetili mu automobil u kom se nalazio, a zatim ga oteli i odvezli se u nepoznatom pravcu.

- Osumnjičena braća odvezla su se na lokaciju koja se još utvrđuje, a zatim se iživljavali nad maloletnikom. Nakon kraćeg iživljavanja oni su žrtvu izbacili iz kola i nastavili vožnju kao da se ništa nije desilo - priča dobro obavešteni izvor Informera.

Povređeni mladić, priča sagovornik Informera, nekako je uspeo da se snađe i dođe do Policijske stanice u Obrenovcu gde je inspektorima do detalja ispričao ko ga je oteo i zbog čega.

- Akcijom inspektora OKP u Obrenovcu ubrzo su locirani, a zatim i uhapšeni osumnjičeni Milutin B. i Milan B. i to zbog krivičnog dela protivpravno lišenje slobode - tvrdi izvor našeg portala.

 

Foto: Društvene mreže

Osumnjičeni Milan B.

 

Navodno, kao motiv za otmicu pominje se novčani dug koji je A.G. imao prema braći koja su ga otela.

U međuvremenu dvojici uhapšenih određeno je zadržavanje do 48 sati, a za trećim je raspisana potraga. 

 

Foto: Društvene mreže

Osumnjičeni Milutin B.

 

Tužilaštvo je nakon saslušanja osumnjičenih tražilo da im se odredi pritvor, ali je sud izrekao meru zabrane prilaska i komunikacije.

Istraga povodom ovog slučaja je u toku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Direktorka Fondacije ”Dajana Paunović” i predstavnci Opštine Stari grad donirali kompletnu đačku opremu mališanima u opštini Istok
Društvo

Direktorka Fondacije ”Dajana Paunović” i predstavnci Opštine Stari grad donirali kompletnu đačku opremu mališanima u opštini Istok

Prvog dana školske godine, Dajana Paunović direktorka istoimene Fondacije je zajedno sa predstavnicima gradske Opštine Stari Grad, obišla mališane u školama opštine Istok, i tom prilikom je svakom đaku za početak nove školske godine, uz želju da imaju bezbrižno, uspešno i srećno školovanje, poklonila kompletnu đačku opremu.

03.09.2024

12:13

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija