• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.09.2024

09:52

Prodavao gorivo na crnom tržištu! Evo kako ga je nabavljao

MUP Srbije

Vesti

Prodavao gorivo na crnom tržištu! Evo kako ga je nabavljao

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu uhapsili su A. L. (47), koji se nalazio u bekstvu, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeno skladištenje robe.

"Inspektori kriminalističke policije su 30. avgusta, u dva objekta u Ribarskom naselju na obali Dunava, koje je osumnjičeni koristio, pronašli više od 20 posuda različitih zapremina sa oko 4.400 litara dizel goriva bez dokaza o poreklu" piše u saopštenju policije iz Smedereva.

A. L. se tereti da je gorivo kupovao od posada brodova koji plove Dunavom i skladištio ga radi preprodaje na crnom tržištu.

 

Foto: MUP Srbije

Gorivo u buradima

 

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu, A. L. je zadržan do 48 časova, nakon čega će biti priveden nadležnom javnom tužiocu.

Istraga povodom ovog slučaja je u toku, a više detalja biće poznato nakon saslušanja osumnjičenog u nadležnom tužilaštvu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Skandal na N1! Antisemitski i antisrpski ispad Ponoša: Prvo napao Marka Đurića zbog jevrejskog porekla, a onda uvredio SPC i pravoslavne vernike! (VIDEO)
Politika

Skandal na N1! Antisemitski i antisrpski ispad Ponoša: Prvo napao Marka Đurića zbog jevrejskog porekla, a onda uvredio SPC i pravoslavne vernike! (VIDEO)

Zdravko Ponoš, lider stranke Srbija centar, jutros je, gostujući na N1, napao ministra spoljnih poslova Marka Đurića zbog njegovog delimično jevrejskog porekla, da bi potom uvredio Srpsku pravoslavnu crkvu i njene vernike, sumanutom izjavom da je Milorad Dodik zvanično u Saboru SPC, koju je posprdno nazvao “Es-pe-ce”.

03.09.2024

11:56

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija