• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

03.09.2024

09:54

"Ostavio si pola sebe, zauvek kraj mene": Od mladića koji je juče pronađen mrtav u šipražju se potresnim rečima oprostila i bivša partnerka

printskirn

Vesti

"Ostavio si pola sebe, zauvek kraj mene": Od mladića koji je juče pronađen mrtav u šipražju se potresnim rečima oprostila i bivša partnerka

Podeli vest

"Svašta smo hteli, ali ipak nismo uspeli", reči su bivše žene Luke Vuksanovića čije telo je pronađeno juče, devet dana nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila kod Mladenovca.

Neutešna porodica i prijatelji opraštaju se od Luke, a sada se oglasila i njegova bivša partnerka i podelila fotografiju sa njihovim sinom

- Svašta smo hteli, ali ipak nismo uspeli. Ostavio si pola sebe zauvek kraj mene. Čuvaću ga kao da si tu. Hvala ti, Luka, za sve. Počivaj u miru - napisala je Lukina bivša partnerka sa kojom ima dete.

Podsetimo, Luka Vuksanović doživeo je saobraćajnu nesreću kod Mladenovca kada se automobilom zakucao u bankinu, a zatim nestao. Očevici su odmah kada su čuli jak udarac u bankinu izašli iz kuća i obližnjih objekata da pomognu, ali kada su prišli automobilu, Luka nije bio tu.

Foto: printskirn

 

 

Devet dana trajala je potraga za njim, a juče je pronađen na oko 100 metara od mesta gde je ostao potpuno uništen automobil.

Telo Luke Vuksanovića pronađeno je u neprepoznatljivom stanju, a za sada nikome nije jasno kako je niko nije mogao da ga nađe devet dana, a bio je sve vreme u blizini.

Nestao za 40 sekundi

Podsetimo, kako je Lukina starija sestra ranije ispričala za "Blic", Luka je bio sam u kolima i krenuo je kod drugara. Na naplatnoj rampi, kako je objasnila, pričao je sa radnicom zbog ENP, jer mu se nije dobro očitala naplata, zbog čega se vraćao.

Posle sedam kilometara od naplatne rampe se desilo to što se desilo. Automobil je nastavio pravo, nije skrenuo, i izleteo je sa puta. Međutim, kako nam je policija rekla, sudeći po snimcima koje su videli, posle 40 sekundi se pojavila žena. Stala je kolima, ljudi iz obližnjeg restorana su izleteli odmah. Međutim, za 40 sekundi da neko nestane je prosto neverovatno - ispričala je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Skandal na N1! Antisemitski i antisrpski ispad Ponoša: Prvo napao Marka Đurića zbog jevrejskog porekla, a onda uvredio SPC i pravoslavne vernike! (VIDEO)
Politika

Skandal na N1! Antisemitski i antisrpski ispad Ponoša: Prvo napao Marka Đurića zbog jevrejskog porekla, a onda uvredio SPC i pravoslavne vernike! (VIDEO)

Zdravko Ponoš, lider stranke Srbija centar, jutros je, gostujući na N1, napao ministra spoljnih poslova Marka Đurića zbog njegovog delimično jevrejskog porekla, da bi potom uvredio Srpsku pravoslavnu crkvu i njene vernike, sumanutom izjavom da je Milorad Dodik zvanično u Saboru SPC, koju je posprdno nazvao “Es-pe-ce”.

03.09.2024

11:56

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija