• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ćuruvija

08.09.2024

17:58

"Ožiljci su tu da nas podsete da zaboraviti ne smemo"! Oglasila se supruga ubijenog Jovana Vukotića, vođe "škaljarskog klana"! (FOTO)

Danica Ćuruvija

Vesti

"Ožiljci su tu da nas podsete da zaboraviti ne smemo"! Oglasila se supruga ubijenog Jovana Vukotića, vođe "škaljarskog klana"! (FOTO)

Podeli vest

Na današnji dan pre dve godine ubijen je vođa "škaljarskog klana" Jovan Vukotić (42), a povodom njegove smrti oglasila se njegova porodica.

- Prisutan si u svakom našem uzdahu i rane na srcu su toliko duboke da ni večnost nije dovoljna da ih zaceli. Ožiljci su tu da nas podsete da zaboraviti ne smemo. Tvoj trag je u svetu je neizbrisiv, a ljubav prema tebi večna. Sa ponosom i poštovanjem govorimo o tebi, a u svakom otkucaju našeg srca ostaje sećanje koje čuvamo. Neka tvoj mir bude večan, a tvoja snaga i dalje bude deo nas. Sa dubokim pijetetom, tvoje večne ljubavi - napisala je u čitulji Vukotićeva udovica Maša sa decom.

Foto: DAN

 

- Sećanje na tebe, ponos i dostojanstvo žive zauvek. Počivaj nam u miru voljeni naš - navela je u čitulji porodica Vukotić.

Jovan Vukotić je ubijen 8. septembra 2022. godine u Istanbulu dok se vozio ka tržnom centru u Bešiktašu, naočigled svoje trudne supruge Maše M. (25) i maloletnog supruga. Dvojica napadača na motociklima otvorili su vatru na automobil a potom pobegli. Ispalili su ukupno pet hitaca u Vukotića. Desetak dana kasnije, uhapšena je grupa crnogorskih i turskih državljana zbog sumnje da su odgovorni za to ubistvo.

Foto: DAN

 

U januaru prošle godine je obelodanjeno da je u Turskoj podignuta optužnica za njegovo ubistvo, kao i da je predata sudu u Istanbulu. Na optužnici se nalazi 18 osoba, uključujući Radoja Živkovića, rođaka Radoja Zvicera, kao i Milan Vujotić i Zdravko Perunović. Optuženima se stavlja na teret ubistvo, formiranje kriminalne organizacije i falsifikovanje dokumenata.

U optužnici se, prema pisanju turskih medija, navodi da je ubistvo Jovana Vukotića naručio Radoje Zvicer i da je angažovao Živkovića i Vujotića da ga lociraju. Vukotić je u Tursku ušao sa pasošem na ime Predrag Popović, a osumnjičeni su ga pronašli, pratili a potom i ubili sarađuju sa kriminalnim grupama iz Turske.

Jovan Vukotić je sahranjen je na groblju u selu Čevo, kod Cetinja, gde je pokopan i njegov otac Veselin Vesko Vukotić (69), koji je ubijen 2019. u obračunu dva zavađena kotorska kriminalna klana. Veselinov ubica i njegov saučesnik još nisu nađeni. Ubica je ispalio šest hitaca Vukotiću u grudi.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Hoće da bude besmrtan?! Putin dao šokantno naređenje! Svet gleda i ne veruje šta se trenuto dešava u Rusiji!
NEVEROVATNO

Hoće da bude besmrtan?! Putin dao šokantno naređenje! Svet gleda i ne veruje šta se trenuto dešava u Rusiji!

Početkom 2024. godine, ruski predsednik Vladimir Putin zatražio je pokretanje „nacionalnog projekta“ za očuvanje zdravlja stanovništva. Nekoliko meseci kasnije, potpredsednica vlade Tatjana Golikova najavila je inicijativu pod nazivom „Nove tehnologije očuvanja zdravlja“. Istraživački instituti su dobili nalog da izveštavaju o naporima u borbi protiv starenja ćelija, osteoporoze, kognitivnih i senzornijih poremećaja, kao i o jačanju imunog sistema

08.09.2024

17:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija