• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

09.09.2024

12:17

Ubijena Zorica bila u sekti! Rođak otkrio sve: "Ćerka se lečila, ali nije mogla da izdrži pritisak" (FOTO/VIDEO)

D. Kocić/privatna arhiva

Vesti

Ubijena Zorica bila u sekti! Rođak otkrio sve: "Ćerka se lečila, ali nije mogla da izdrži pritisak" (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Zorica C. (69) ubijena je sinoć u svojoj kući u niškom naselju "Nikola Tesla", a prema prvim informacijama, zločin je počinila njena ćerka Marina koja je u bekstvu.

Ispred kuće u kojoj je živela Zorica sa suprugom i ćerkom je policija koja i dalje obavlja uviđaj pa zvaničnih informacija o ovom događaju i dalje nema.

Komšije ove porodice kažu da su oni imali dosta problema i da su se konstantno svađali, a da se ćerka koja se sumnjiči za ubistvo lečila u psihijatrijskoj ustanovi.

 

Foto: D.K.

Mesto zločina

 

Ova saznanja potvrdio je i Negoslav Cvetanović, stric žene koja je ubila majku.

- Zorica je bila u nekoj sekti, ali svako ima pravo na svoj život. Marina je pokušala da izađe iz te priče, da se osamostali, ali su je pritiskali i nisu joj dali. Jednostavno su je šikanirali - kaže on za Informer.

Prema njegovim rečima Marina je jedno vreme bila i na psihijatrijskom lečenju.

- Očigledno nije mogla da izdrži taj pritisak - priča on.

 

 

Inače, nakon što je počinila stravični zločin, ćerka se dala u bekstvo, a policija intenzivno traga za njom.

- U naselju gde ova porodica živi, često smo nailazili na oglase koje je postavljala ćerka ubijene žene. Umela je da napiše "Pomozite mi, ja sam bolesna" i svašta još nešto, žalila se da je maltretiraju u kući, a šta se zapravo dešavalo iza tih zatvorenih vrata, verovatno samo one znaju - pričaju komšije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Trijumf Italijana na biciklističkoj trci “Wild bear” na Tari
Društvo

Trijumf Italijana na biciklističkoj trci “Wild bear” na Tari

Vozači italijanskog profesionalog biciklističkog tima “DMT Racing team by Marconi” - Mattia Toccafondi i Peter Menghetti pobednici su trećeg izdanja trodnevne, timske, etapne biciklističke trke pod nazivom “Wild Bear MTB Stage Race” održane na Terenima Nacionalnog parka Tara od 4-7. septembra.

09.09.2024

13:59

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija