• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

10.09.2024

09:17

Da li će veštačenje automobila otkriti pravu istinu? Luka sahranjen, a uzrok smrti nepoznat

V.J., Društvene mreže

Vesti

Da li će veštačenje automobila otkriti pravu istinu? Luka sahranjen, a uzrok smrti nepoznat

Podeli vest

Luka Vuksanović (26) sahranjen je juče na groblju Orlovača, a njegova smrt i dalje nije razjašnjena. Jedino što je poznato je da je imao saobraćajnu nezgodu, a potom devet dana od njega nije bilo ni traga, da bi naposletku njegovo telo bilo pronađeno na samo sto metara udaljenosti od mesta udesa, a niko ko je tragao za njim tamo ga nije primetio.

Na Lukinom telu nije bilo tragova nasilja, ali se i dalje čekaju nalazi obdukcije kako bi se znao tačan uzrok smrti, a takođe su velike nade o razrešenju misterije koja obavija njegovu smrt položene i u veštačenje automobila u kom se nalazio u noći nestanka.

Trenutak udesa niko nije video, ali su ga ljudi u obližnjem restoranu čuli i, kako su rekli, "puklo je kao bomba". Dok nisu pritrčali u pomoć i dok putem nije naišao prvi automobil prošlo je oko 40 sekundi do minut. Ipak, kada su prišli automobilu kako bi pomogli Luki, njega nije bilo.

 

Više je teorija o tome šta je moglo da mu se dogodi i na koji način je mogao da završi u šipražju. Jedan od njih je da ga je ošamutio vazdušni jastuk i da je, krenuvši po pomoć, slučajno otišao na suprotnu stranu, u šipražje, gde je pao i potencijalno preminuo od posledica unurtašnjeg krvarenja. Drguja je da je ispao iz automobila tokom prevrtanja i upao u šipražje.

Šanse da je neko drugi pomerao telo su gotovo nepostojeće. Da je neko pokušao da pomogne Luki zvao bi Hitnu pomoć, a da je nečija namera bila da opstruira situaciju, nelogično bi bilo da pomeri telo i samo ga ostavi. Jedino što bi imalo smisla je da ga je neko drugi udario automobilom, pa ga pomerio da ne bi odgovarao, ali na licu mesta zatečeno je samo Lukino vozilo koje se prevrnulo nakon što je udario u bankinu.

Ono što je neverovatno je da niko od porodice i prijatelja, koji su taj kraj pretraživali u danima nakon Lukinog nestanka, nije pronašao telo, iako ono nije bilo mnogo udaljeno od vozila.

Telo je pronađeno tek kada je policija otišla da traži Luku na jednoj strani dok je one koji su došli da pomognu poslala na drugu stranu. Tog devetog dana potrage, Lukina sestra dobila je poruku da je policajac pronašao telo.

Lukin brat je u jednom momentu, dok je išao u potragu, naišao na policiju sa druge strane i rečeno je da niko ne sme da prilazi i da je nešto pronađeno, ali da mora da sačeka. Naposletku je rečeno da se pretpostavlja da je u pitanju Lukino telo, jer je na sebi imalo šorts koji je Luka nosio kobnog dana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Bezvlašće, maltretiranje, kršenje prava! Kurtijevci pretukli srpske mladiće, pa brane roditeljima da vide svoju decu
Politika

Bezvlašće, maltretiranje, kršenje prava! Kurtijevci pretukli srpske mladiće, pa brane roditeljima da vide svoju decu

Kancelarija za KiM saopštila je danas da je brutalno privođenje i prebijanje trojice srpskih mladića, sinoć u Kosovskoj Mitrovici, od strane pripadnika tzv. kosovske policije, ogledalo antisrpske politike Aljbina Kurtija i represije i torture koju svakoga dana trpe i doživljavaju Srbi sa severa Kosova i Metohije, naočigled međunarodne zajednice.

10.09.2024

10:39

TV

Putin može da upotrebi šta hoće u Kursku bez da odgovara za to! Rusi mogu da iskoriste bilo šta na svojoj teritoriji da bi očistili neprijatelja! (VIDEO)
Live TV

Putin može da upotrebi šta hoće u Kursku bez da odgovara za to! Rusi mogu da iskoriste bilo šta na svojoj teritoriji da bi očistili neprijatelja! (VIDEO)

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da će zbog kašnjenja zapadnih saveznjika u isporuci vojne pomoći, Ukrajina početi da proizvodi sopstveno oružje pod zemljom. Ovu informaciju komentarisao je magistar naftno-gasnog inženjerstva Nebojša Obrknežev tokom gostovanja u "Info jutru" Informer TV.

10.09.2024

09:36

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija