• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/blic

11.09.2024

08:49

Međusobno se optužuju: "Oni su ga tukli, ja sam samo gledao!" Trojica bahatih tinejdžera nasmrt pretukli čuvara na Adi Ciganliji

Shutterstock

Vesti

Međusobno se optužuju: "Oni su ga tukli, ja sam samo gledao!" Trojica bahatih tinejdžera nasmrt pretukli čuvara na Adi Ciganliji

Podeli vest

Trojica obesnih tinejdžera koji su u noći između 20. i 21. avgusta, na Adi Ciganliji, brutalno pretukli Marijana S. (77) koji je preminuo u Urgentnom centru, međusobno se optužuju za užasni zločin.

Kako izveštavaju mediji mladići od kojih je samo jedan punoletan i ima samo 19 godina, dok su dvojica šesnaestogodišnjaka na saslušanju u tužilaštvu su prabacivali krivicu i svaki od njih je trvdio da on nije tukao nesrećnog penzionera već druga dvojica. 

- Sva trojica su izjavili bukvalno istu rečenicu: "Oni su ga tukli, ja sam gledao" - kazao je izvor iz tužilaštva. 

U policiji kažu da su huligani nakon zločina pobegli, a prvo je na osnovu snimaka sa kamera identifikovan punoletni mladić, koji je ubrzo rekao ko je kobne večeri bio sa njim. Interesantno je da je jedan maloletnik bio sedam dana u bekstvu pre nego što je uhapšen.

Inače u Višem javnom tužilaštvu je razdvojen postupak, krivično odeljenje vodi slučaj protiv punoletnika, dok maloletničko odeljenje protiv dvojice maloletnika.

Podsetimo Marijana, koji je čuvao mobilijar kafića na Adi Ciganliji kobne noći su napala i brutalno pretukli devetnaestogodišnjak i dvojica šesnaestogodišnjaka, koji su pre toga divljali po baštama zatvorenih kafića lomeći i kradući sve što im je palo pod ruku, a napali su i jedan par i devojci polomili vilicu i nos. 

Nesrećnog penzionera su unakaženog i sa polomljenom lobanjom i rebrima ostavili u lokvi krvi i njega je sledećeg jutra našao jedan čistač. U bolnici su lekari sve pokušali kako bi mu spasili život, ali je nažalost preminuo 23. avgusta. 

Huliganima se na teret stavlja krivično delo nanošenje teške telesne povrede sa smrtnim ishodom za koje za zaprećena kazna od 2 do 12 godina zatvora. 

Trojici huligana nakon saslušanja je određen pritvor do 30 dana. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Ogaslila se ćerka čuvara koji je ubijen na Adi Ciganliji: Moj otac nije morao da radi imao je penziju, ali je voleo da je među ljudima
Hronika

Ogaslila se ćerka čuvara koji je ubijen na Adi Ciganliji: Moj otac nije morao da radi imao je penziju, ali je voleo da je među ljudima

Marijan S. (77) preminuo je u Urgentnom centru nakon što su ga trojica tinejdžera brutalno petukli u napuštenom objektu na Adi Ciganliji, u prvom trenutku se mislio da je on beskućnik, ali se onda utvrdilo da je on radio ako čuvar, a sada se za medije oglasila i njegova ćerka koja je ispričala da je on bio građevinski inženjer, da je u penziji i da nije morao da radi, ali da je ovako stalno bio sa ljudima.

30.08.2024

11:05

sledeća vest

Vesti

"PUSTITE NAM DECU" Više stotina građana ispred Policijske stanice u Kosovskoj Mitrovici, roditelji uhapšenih srpskih mladića zahtevaju oslobađanje!
Politika

"PUSTITE NAM DECU" Više stotina građana ispred Policijske stanice u Kosovskoj Mitrovici, roditelji uhapšenih srpskih mladića zahtevaju oslobađanje!

Više stotina građana okupilo se ispred Policijske stanice u Kosovskoj Mitrovici da izraze nezadovoljstvo zbog hapšenja četvorice mladića srpske nacionalnosti koje su Kurtijevi batinaši brutano pretukli i lišili slobode u noći između ponedeljka i utorka. Mađu okupljenima su i roditelji mladića koji zahtevaju oslobađanje svoje dece.

11.09.2024

10:18

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija