• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/blic

12.09.2024

08:38

Misterija oko nestanka i smrti Luke sve veća: Kriminalistička policija istražuje da li ga je neko jurio kobne noći?!

Društvene mreže

Vesti

Misterija oko nestanka i smrti Luke sve veća: Kriminalistička policija istražuje da li ga je neko jurio kobne noći?!

Podeli vest

Luka Vuksanović (26) doživeo je saobraćajnu nesreću krajem avgusta kada je kod Mladenovca automobilom probio zaštitnu ogradu i izleteo sa puta, a samo 40 sekundi kasnije njega u potpuno smrskanom automobilu nije bilo, a njegovo telo pronađeno je devet dana kasnije i to samo stotinak metara dalje u šipražju.

U ovom slučaju postoje brojna pitanja na koja, za sada, nema odgovora, a policija ispituje zašto je Luka kritičnog dana vozio toliko brzo i da li ga je neko zapravo jurio.

Istragu ovog slučaja radila je mladenovačka policija, ali kako nezvanično saznaju portali, kasnije je taj predmet uzela Uprava kriminalističke policije (UKP).

- Još uvek nema nalaza obdukcije jer se čeka toksikologija. Pretpostavlja se da je Luka imao velike unutrašnje povrede i da je nakon udesa instiktivno izašao iz automobila - kaže izvor iz istrage.

Prema rečima našeg sagornika, Luka je vozio brz auto i potpuno je nejasno zbog čega je, uprkos tome što je dobro poznavao taj deo puta, "ispravio" krivinu.

Foto: Društvene mreže

Luka Vuksanović

 

- On je udario u zaštitnu ogradu, pregazio jedan parkirani stari automobil i još nastavio na močvarnom delu. Taj teren je prepun šiblja i gustog drveća - kaže naš izvor.

Pretpostavlja se da je Luka u udesu zadobio velike unutrašnje povrede i da se ubrzo onesvestio.

Podsetimo, Luka Vuksanović je 26. agusta doživeo je saobraćajnu nesreću kada je izgubio kontrolu nad svojim "audijem", udario u zaštitnu ogradu, te sleteo sa puta.

Nakon samo 40 sekundi, kako je rekla njegova sestra, njega u vozilu više nije bilo. Za Lukom su njegovi najbliži uporno tragali devet dana, a njegovo telo je u ponedeljak, 2. septembra, pronašao policajac na samo 100 metara od mesta nesreće.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Umrla Katerina Valente
Showbiz

Umrla Katerina Valente

Pevačica Katerina Valente preminula je 9. septembra u svojoj 93. godini, navedeno je na njenoj Fejsbuk stranici.

12.09.2024

09:45

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Ko se još ovako igra? Ima ih...
Srbija

Ko se još ovako igra? Ima ih...

Prvi učitelji se nikada ne zaboravljaju i dobro se pamte njihove lekcije. A inicijativu jednog učitelja iz Kovina pre deceniju i po tamo su rado prihvatili i odrasli, i evo šta svake godine rade.

12.09.2024

10:45