• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/telegraf

14.09.2024

10:28

Pucao mu u potiljak pred prepunom kafanom: Devet godina od jezivog zločina u "Malom metropolu"

Shutterstock

Vesti

Pucao mu u potiljak pred prepunom kafanom: Devet godina od jezivog zločina u "Malom metropolu"

Podeli vest

Na današnji dan pre devet godina u bašti kafane "Mali metropol" u Šapcu ubijen je Đorđe Mančić (29) zvani Čume, a surovo mu je sa dva metka u potiljak presudio Ignjat Lukić, koji je nakon zločina sačekao patrolu policije koja ga je uhapsila.

U ovoj pucnjavi ranjena je i slučajna prolaznica tada pedesetčetvorogodišnja D.L. koju je ejdan metak pogodio u nogu. 

Zločin u "Malom metropolu" u Karađorđevoj ulici, u centru Šapca, odigrao se pred više desetina svedoka, a motiv je kako se tada spekulisalo jer je Čuma dugovao novac Lukiću i odbijao je da mu vrati dug.

U vreme ubistva Mančić je bio pravosnažno osuđen na tri i po godine zatvora zbog droge i čekao je odlazak na izdržavanje kazne. 

Inače nakon što je Lukić uhapšen, patrola je otišla u njegov stan i pronašla torbu u kojoj je on, kako je sam priznao, spakovao stvari za zatvor.       




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jevtić pružio podršku Vučiću: Najavljene mere pravi odgovor na Kurtijev teror nad Srbima na KiM
Politika

Jevtić pružio podršku Vučiću: Najavljene mere pravi odgovor na Kurtijev teror nad Srbima na KiM

U vremenima izazova, u situaciji kada se srpski narod nalazi na udaru etno-nacionalizma Aljbina Kurtija koji sprovodi institucionalno nasilje nad srpskim narodom, država Srbija na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem još jednom pokazuje da mudrom i odgovornom politikom čini sve da srpski narod zaštiti na način koji je u ovom trenutku najefikasniji u smislu mera protiv svega onoga što Kurti radi Srbima na Kosmetu, izjavio je danas gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić.

14.09.2024

15:15

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!
Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!

U okviru akcije preventivnih pregleda koji se svakog vikenda održavaju u većini zdravstvenih ustanova u Srbiji, u Čačku će u nedelju primati pacijente lekari Opšte bolnice i Doma zdravlja.

13.09.2024

15:45