• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.09.2024

18:56

Stravična saobraćajna nesreća u Hrvatskoj! Kod Okučana poginuo državljanin Srbije (34), povređene još tri osobe!

EPA / Antonio Bat

Vesti

Stravična saobraćajna nesreća u Hrvatskoj! Kod Okučana poginuo državljanin Srbije (34), povređene još tri osobe!

Podeli vest

Policija je objavila detalje teške saobraćajne nezgode na magistralnom putu A3 kod mesta Gornji Bogičevci kod Okučana, koja se dogodila sinoć oko 2.10 časova. U nesreći je jedna osoba poginula, dok su tri osobe povređene, jedna teže i dve lakše.

Zamenik Opštinskog državnog tužioca u Slavonskom Brodu obavio je uviđaj u saradnji sa saobraćajnom policijom. Utvrđeno je da je nezgodu izazvao 21-godišnji državljanin Srbije koji je upravljao kamionom sa prikolicom od istoka ka zapadu. Nije poznato da li su vozači bili pod dejstvom alkohola.

Iza njega su bili 34-godišnji državljanin Srbije u kamionu i 58-godišnji državljanin Srbije u kombiju. U kombiju je bio i 34-godišnji putnik, takođe državljanin Srbije.

Dvadesetjednogodišnji vozač izgubio je kontrolu nad kamionom i bočnim delom vozila udario u centralnu ogradu. U zanosu su on i prikolica stali preko obe saobraćajne trake. 34-godišnji vozač kamiona udario je u levu stranu prikolice. Tada se 58-godišnjak zabio svojim kombijem u svoj kamion.

Vozač kamiona (34) preminuo je na licu mesta. Muškarac star 58 godina teško je povređen, a muškarac star 21 i još jedan 34-godišnjak lakše. Od 21-godišnjaka i 58-godišnjaka uzeti su uzorci da bi se proverilo da li su bili pod dejstvom alkohola. 

Saobraćaj bio zatvoren devet sati

Protiv 21-godišnjaka biće podneta krivična prijava za krivično delo izazivanje saobraćajne nezgode u saobraćaju na putevima. 

Po prijemu dojave, na mesto udesa stigla je Hitna pomoć sa dva vozila Hitne pomoći i radnicima Javne vatrogasne jedinice Nova Gradiška. Hitna pomoć je povređene prevezla u Opštu bolnicu Nova Gradiška, a vatrogasci su pomogli u izvlačenju tela poginule osobe.

Saobraćaj severnom trakom autoputa A3, na deonici od petlje Nova Gradiška do petlje Okučani, bio je zatvoren od 02.12 do 11.25 časova i u tom periodu odvijao se alternativnim pravcima, objavili su hrvatski portali Index.hr i Dnevnik.hr.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Amerika više ne može tehnološki da parira zemljama istoka! Narod u zapadnoj Evropi počinje da se osvešćuje! (VIDEO)
Live TV

Amerika više ne može tehnološki da parira zemljama istoka! Narod u zapadnoj Evropi počinje da se osvešćuje! (VIDEO)

Stotine pripadnika libanske militantne grupe Hezbolah koju podržava Iran povređeno je u utorak u napadu na pejdžere članova ove grupe, rekao je libanski bezbednosni izvor za strane medije. Ovaj događaj, ali i mogući frontalni sukob Rusije i NATO pakta, komentarisali su bivši dopisnik "Politike" iz Moskve Slobodan Samardžija i potpredsednica Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta tokom svog gostovanja u "Otvorenom studiju".

17.09.2024

19:58

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija