• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.10.2024

21:24

Iz auta izvadio pušku, oni uzeli sekiru! Trojica nasrnula na šefa pumpe, on pucao u vazduh, napadači ga prebili!

printscreen/192

Vesti

Iz auta izvadio pušku, oni uzeli sekiru! Trojica nasrnula na šefa pumpe, on pucao u vazduh, napadači ga prebili!

Podeli vest

Na benzinskoj pumpi u Kragujevcu došlo je do sukoba, prilikom kojeg je jedan muškarac povređen, dok su trojica napadača uhapšena.

U obračunu na benzinskoj pumpi u Petrovcu na ulazu u Kragujevac jedan mladić zadobio je teške telesne povrede, uključujući i ozbiljne posekotine.

U pitanju je šef pumpe koji je odnedavno na toj poziciji.

Sudeći prema izjavama žitelja ovog naselja, koji žive u neposrednoj blizini, uzrok incidenta su raniji lični neraščišćeni računi povređenog sa trojicom muškaraca, koje je policija uhapsila, kao i da incident nema veze sa radom pumpe. Kako kaže jedan meštanin, pre izvesnog vremena, ova trojica su posle nekog verbalnog sukoba, tukla tog mladića.

Iz auta izvadio pušku, oni dohvatili sekiru! Trojica nasrnula na šefa pumpe, on pucao u vazduh, napadači ga prebili!

On je danas, dok je sedeo u bifeu preko puta, video kada su se ova trojica zaustavila na pumpi. Misleći, verovatno, da su došli zbog njega, on je iz svog automobila izvadio pušku i krenuo prema njima, dok su oni uzeli sekiru.

Mladić je pucao u vazduh, ali su trojica muškaraca uspela da ga savladaju, pritom ga žestoko pretukli i naneli mu ozbiljne posekotine sekirom po rukama.

Hitna pomoć je povređenog odvezla u bolnicu, dok je policija vrlo brzo posle incidenta identifikovala, pronašla i uhapsila trojicu koja su mu nanela povrede.

Uviđaj je završen, a istragom će biti utvrđene sve okolnosti i detalji ovog događaja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nema stabilne EU bez Srbije kao njene članice! Orban održao istorijski govor u Strazburu! (VIDEO)
Live TV

Nema stabilne EU bez Srbije kao njene članice! Orban održao istorijski govor u Strazburu! (VIDEO)

Viktor Orban održao je govor u Strazburu u zgradi Evropskog parlamenta u kome je pomenuo Srbiju. On je rekao da je naša zemlja ključna za Zapadni Balkan. Prema njegovim rečima, ključ sIgurnosti EU je u tome da se čitav Zapadni Balkan priključi EU i istakao je da će Balkan ostati nestabilna regija dokle god Srbija ne bude članica EU. Na ovu tremu u "Info jutru" govorio je Marko Blažić iz Centra za društvenu stabilnost. U program se uključio i Vladimir Kokanović, predsednik Saveza Srba Slovenije.

10.10.2024

12:45

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Pazite se! Napravio Terminatora u prirodnoj veličini! A šta sve tek može!
Srbija

Pazite se! Napravio Terminatora u prirodnoj veličini! A šta sve tek može!

Ivan Simović (40) inženjer informatike u mašinstvu iz Kragujevca, upoznao se 3D modeliranjem još u srednjoj školi, pre više od dve decenije. A za samo nekoliko godina, kada je iz hobija, pomoću svog 3D štampača počeo da "kreira", nastao je i čuveni lik iz filmskog hita, a mnogo toga još se krčka u njegovoj "3D kuhinji"!

10.10.2024

13:21