• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.10.2024

10:59

Kašćelan uhapšen zbog trostrukog ubistva! Zvicerova "desna ruka" na slobodi bila nekoliko sekundi

Shuterstock

Vesti

Kašćelan uhapšen zbog trostrukog ubistva! Zvicerova "desna ruka" na slobodi bila nekoliko sekundi

Podeli vest

Slobodan Kašćelan, jedan od vođa i bliskih saradnika odbeglog kavčanina Radoja Zvicera, našao se nakratko na slobodi, međutim, ponovo je uhapšen na vratima zatvora, a kako prenose crnogorski mediji, Kašćelanu su lisice stavljene na ruke zbog trostrukog ubistva!

- Lisice na ruke stavljene su mu na kapiji Uprave za izvršenje krivičnih sankcija (UIKS) u Spužu, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT), koje ga je u međuvremenu procesuiralo za više teških krivičnih dela. Nadležni nisu pojasnili zbog čega je Kotoranin ponovo lišen slobode, odnosno zbog kog konkretno krivičnog dela, od nekoliko za koja ga optužuju. Prema nezvaničnim saznanjima, u pritvor je vraćen zbog optužbi za trostruko ubistvo - pišu Vijesti.

Podsećanja radi, Kašćelan koji je označen kao jedan od vođa "kavačkog" klana, zajedno sa odbeglim Radojem Zvicerom, pušten je nakon što je istekao rok za donošenje presude. Ipak, nedugo nakon toga, on je ponovo uhapšen i to na vratima zatvora. 

 

Foto: prinstscreen

Slobodan Kašćelan i Jovica Vukotić

 

Član Zvicerove organizacije, Kašćelan je navodno postao druge polovine 2020. godine kada je ta grupa formirana na teritoriji Crne Gore, Južne Amerike, Afrike, Evrope, Azije i Australije. Cilj kriminalne organizacije svodio se na međunarodni šverc velikih količina droge, ubistava, i drugih teških krivičnih dela. 

Inače, atentat na Kašćelana pokušan je još 2016. godine u Novom Sadu kada je na njega pucano sa motora dok je bio u automobilu sa još jednom osobom.

 

 

Crnogorosko tužilaštvo došlo je tada do podatka da je za ubistvo Kašćelana i Radoja Zvicera nuđeno četiri miliona evra, zbog čega se navodno Slobodan Kašćelan tada zarekao da će zbrisati sa zemlje sve "škaljarce".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

Šeta same koske i smežuranu kožu! Šok fotke glumice - imala je prirodnu lepotu, sada izaziva jezu (FOTO)
Moda i lepota

Šeta same koske i smežuranu kožu! Šok fotke glumice - imala je prirodnu lepotu, sada izaziva jezu (FOTO)

Tara Rid, nekadašnja omiljena glumica poznata po svojoj izvanrednoj lepoti, danas je predmet brige širom sveta zbog svoje prekomerne mršavosti. Ova holivudska zvezda, koja je osvajala srca publike svojim šarmom i predivnim osmehom, sada izaziva zabrinutost među fanovima i ljubiteljima filma. Kako su se poslednje fotografije pojavile u javnosti, mnogi se pitaju o njenom zdravlju i uzrocima drastičnih promena u izgledu.

21.10.2024

13:00

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!
Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!

Ove godine su kazandžije i lampeci za pečenje rakije posebno traženi, jer je šljiva u čačanskom kraju dobro rodila. Kolika je potražnja svedoče i liste čekanja, kod malobrojnih koji se ovim poslom još bave.

20.10.2024

17:27