• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.10.2024

13:29

Došao mečki na rupu! Usred tužilaštva mu u hodniku ispala droga  iz džepa

Shuterstock

Vesti

Došao mečki na rupu! Usred tužilaštva mu u hodniku ispala droga iz džepa

Podeli vest

Po nalogu dežurnog javnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu juče je uhapšen N.A. iz Smedereva (40), zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Nakon što je tužilačko osoblje u hodniku tužlaštva u toku radnog vremena uočilo kesicu u kojoj se nalazila zeljasta zelena materija nalik na opojnu drogu marihuanu, policijski službenici PU Smederevo izvršili su forenzički pregled lica mesta.

Potom je pristupljeno daljem operativnom radu u cilju identifikacije u tom momentu nepoznatog učinioca i utvđivanja tačnih okolnosti pod kojima se opojna droga našla u službenim prostorijama.

- Na osnovu prikupljenih dokaza, osumnjičenom N.A. je prilikom ulaska u prostorije tužilaštva kako bi predao podnesak, budući da već od ranije takođe ima svojstvo osumnjičenog u jednom drugom postupku, kesica najverovatnije slučajno ispala iz džepa a da on to nije ni primetio, nakon čega se udaljio iz zgrade tužilaštva - saopštilo je OJT Smederevo.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija