• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

23.10.2024

14:55

Jezivi detalji krvoprolića u klanici kod Ćuprije! Turčin ubio zemljaka zbog ličnog sukoba

Miloš Rafailović

Vesti

Jezivi detalji krvoprolića u klanici kod Ćuprije! Turčin ubio zemljaka zbog ličnog sukoba

Podeli vest

Turski državljanin S. H. (46) koji je juče nožem nasmrt izbo sunarodnika i kolegu O. R. (57) u jednoj klanici u Ćupriji, biće sutra saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Jagodinu koje vodi istragu.

Osumnjičeni S. H. tereti se za krivično delo ubistvo koje se dogodilo juče oko 16 sati. Nakon zločina osumnjičeni državljanin Turske je pobegao, ali je brzom i efikasnom akcijom policije lišen slobode i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

- Ne možemo da razgovaramo o tome, reč je o ličnom sukobu - rekli su za Kurir iz klanice u kojoj se dogodio zločin.

Meštani koji žive u blizini klanice naveli su da su juče videli policiju i Hitnu pomoć, ali da ne znaju zašto je došlo do krvoprolića.

- Čuli smo sirene juče, ali nismo znali o čemu se radi. Mislili smo da se neko povredio jer je u pitanju klanica, koriste opasne noževe i sekire za sečenje. Međutim, kasnije smo saznali da je radnik ubio radnika. Te ljude ne poznajemo, možda smo ih i videli u prolazu samo, ali ih ne znamo - kažu naši sagovornici.

Od zadobijenih povreda O. R. je preminuo na putu do bolnice. Istragu vodi nadležno Više javno tužilaštvo u Jagodini, čiji je dežurni tužilac juče izašao na uviđaj.

- Osumnjičeni je sa nekoliko uboda nožem izbo žrtvu iz za sada nepoznatog razloga. Njih dvojica su bili sami u prostoriji. Telo je poslato na odbukciju koja će utvrditi koje povrede su bile smrtonosne - kaže naš izvor i dodaje da će osumnjičeni S. H. sutra biti saslušan u nadležnom tužilaštvu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Sport

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija