• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.Dudvarski

26.10.2024

09:10

ŠOK DETALJI! Miljana i Vladimir se hvalili kako Kosta puca! Razmenjivali slike i snimke dečaka ubice iz streljane

Zoran Sinko/Aleksandar Jovanović Cile/Društvene mreže

Vesti

ŠOK DETALJI! Miljana i Vladimir se hvalili kako Kosta puca! Razmenjivali slike i snimke dečaka ubice iz streljane

Podeli vest

Optužnica protiv Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja dečaka Koste Kecmanovića, koji je 3. maja prošle godine izvršio masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar" proširena je juče. Kako Informer nezvanično saznaje, u optužnici se navodi da je Vladimir Miljani slao fotografije i snimke na kojima se vidi kako njihov sin puca iz oružja u siluete ljudi.

Prema navodima optužnog akta, okrivljeni su u navedenom periodu zanemarivali psihičko i emocionalno stanje svog deteta, tako što nisu adekvatno reagovali na osećaj koji se kod deteta razvio - da je odbačeno i neprihvaćeno u odeljenju koje je pohađalo do sedmog razreda u OŠ "Ribnikar". Kada je pri prelasku u sedmi razred zatražena promena smene i odeljenja, te je preporučeno da se obrate psihologu, okrivljeni nisu preduzeli potrebne korake.

Ni nakon promene smene i odeljenja, uprkos kontinuiranom osećaju neprihvatanja, okrivljeni nisu detetu obezbedili adekvatnu lekarsku i psihološku podršku i pomoć.

Takodje, uprkos ovakvom psihičkom stanju deteta i činjenici da je i sam detetu govorio da je "psihopata", Vladimir Kecmanović je, uz obaveštavanje supruge, u tri navrata vodio dete u u streljački klub te odobrio obuku i sam ga obučavao za upotrebu vatrenog oružja i gađanje u siluete ljudi.

Ovu vrstu aktivnosti, koja očigledno ne odgovara uzrastu deteta i njegovom psihičkom i emocionalnom stanju, Miljana Kecmanović nije onemogućila, iako je bila upoznata sa njima, jer joj je suprug slao fotografije i video snimke gađanja deteta iz streljane.

 

Foto: Tanjug/Aleksandar Jovanović Cile/Društvene mreže

 

 

Usled ovakvog ponašanja okrivljenih došlo je do grubog zanemarivanja da dete izgradi moralnu ličnost i razvije osećaj lične odgovornosti, te bude usmereno na prihvatanje osnovnih društvenih vrednosti.

Takodje je došlo do propusta u vaspitanju, usled kojeg dete nije izražavalo emocije koje je osećalo, pri tome trpeći konstantan pritisak majke, Miljane Kecmanović, da je potrebno da bude najbolji u školi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
lol

pre 1 dan

ok.. i? kakve veze ima sto je isao u streljanu i pucao.. pa nije jedini, ima na hiljade takve dece, pogotovo po selima.. razlika jesto nije svako dete psihopata..

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Sport

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija