• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Sandžak Danas

26.10.2024

22:20

Šok i tuga u Lajpcigu: Devojčica (13) iz Novog Pazara nožem usmrtila sestru (7)!

Tanjug/AP

Vesti

Šok i tuga u Lajpcigu: Devojčica (13) iz Novog Pazara nožem usmrtila sestru (7)!

Podeli vest

Trinaestogodišnja devojčica, poreklom iz Novog Pazara, sinoć je ubila nožem rođenu sestru (7) u Lajpcigu.

Starija sestra je teško povredila mlađu sa više uboda, pa je potom čak pozvala Hitnu pomoć, ali je bilo prekasno. Dete je podleglo teškim povredama!

Ovaj strašan događaj duboko je potresao i nemačku i lokalnu zajednicu u Novom Pazaru. Posebno što se za sada ne zna da li je u pitanju nameran ili slučajan čin.

Nemačka policija je saopštila da je primila hitan poziv u noći između petka i subote, kada je prijavljen slučaj. 

- Još uvek se istražuju sve okolnosti koje su dovele do ovog tragičnog ishoda, a motiv napada nije poznat. Prema prvim informacijama, roditelji su u tom trenutku spavali u susednoj sobi, nesvesni događaja koji se odvijao. Iako je medicinski tim brzo reagovao, mlađa sestra je podlegla povredama u bolnici. Prema našim informacijama, radi se o ubodnim ranama - izjavila je portparolka lajpciške policije za "Bild". 

Devojčica, koja je mlađoj sestri nanela fatalne povrede, trenutno se nalazi u specijalizovanoj ustanovi za maloletnike, dok roditelji i rodbina prolaze kroz izuzetno težak period. Porodica je iz novopazarskog naselja Bukreš, gde su ih svi znali po skladnim odnosima i bliskosti s komšijama.

Vest o ovom događaju izazvala je šok među poznanicima i prijateljima u Novom Pazaru.

- Teško je poverovati da se ovako nešto desilo njima. Deca su uvek delovala kao da su u harmoniji, a roditelji su bili posvećeni i brižni - izjavio je jedan od komšija.

Nemačke vlasti, svesne osetljivosti situacije, apelovale su na javnost i medije da poštuju privatnost porodice tokom ovog teškog perioda. Pružena je i psihološka podrška svim članovima porodice, dok policija nastavlja s istragom kako bi razjasnila sve okolnosti tragedije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Sport

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija