• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.D.

27.10.2024

09:42

Ovo je zgrada u kojoj je devojčica iz Srbije ubila mlađu sestru: Meštani Tutina, kao i Lajpciga u potpunom šoku (FOTO)

profimedia

Vesti

Ovo je zgrada u kojoj je devojčica iz Srbije ubila mlađu sestru: Meštani Tutina, kao i Lajpciga u potpunom šoku (FOTO)

Podeli vest

Građani Tutina su u šoku nakon što je devojčica poreklom iz Srbije nasmrt izbola mlađu sestru u stanu u Lajpcigu.

Kako je Informer ranije objavio, porodica devojčice je iz Tutina, ali dugo već žive u Nemačkoj

Podestimo, sve se dogodilo u petak uveče oko 19:15 sati, kada je devojčica, navodno sama, pozvala hitnu pomoć i policiju.

Prema rečima nemačkih vlasti, pronađen je oštar predmet kojim je, kako se sumnja, izvršeno ubistvo, ali nije navedeno da li je u pitanju nož ili drugi predmet. 

Foto: profimedia/ Lajpcig-Zgrada u kojoj je devojčica ubila mlađu sestru

 

Motiv za sada nije poznat, a pozadina sukoba između dve sestre i dalje se istražuje. Prema nemačkim medijima, sedmogodišnja devojčica zadobila je više ubodnih smrtonisnih rana. 

Šok u Tutinu: "Porodica je bila uzorna" 

Vesti o ovom nesrećnom događaju izazvale su šok i nevericu među poznanicima porodice u Tutinu. Mnogi meštani izražavaju tugu i nevericu, ističući da je porodica oduvek bila mirna i uzorna. 

- Nikada nisu pravili probleme, odavno su se preselili u Nemačku. Nisu često dolazili ovde, tokom leta i za vreme odmora, ali uvek su bili pristojni ljudi - kaže jedan od poznanika porodice. 

Foto: profimedia/ Lajpcig/ Policija obavlja uviđaj na mestu zločina/forenzički tim

 

On dodaje i da starija devojčica, osumnjičena za napad, nikada nije bila nasilna, niti su je opisivali kao problematičnu, već se, kako tvrde meštani, kao i mnogi tinejdžeri bavila video igricama.

Istraga ovog tragičnog događaja je u toku, a ispituju se svi detalji i eventualni motivi. 

Porodica i prijatelji preminule devojčice suočavaju se sa gubitkom i pitanjima šta je moglo da natera trinaestogodišnju devojčicu da ubije svoju sestru. 

- Nikada ne bih rekao da je mogla to da učini, kao i sve tinejdžerke je izgladala, nije se isticala, raspitujemo se kod ostalih naših koji žive u Lajpcigu šta se dešava. Upropasti nam omladinu ove nasilne video igrice i nekakvi glupi izazovi, ja u drugo ne mogu da posumnjam - kaže jedan od žitelja Tutina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Sport

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija