• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sajma D.

28.10.2024

10:38

"Alija nije ubio ove ugledne duše"! Meštani Sokolca ogorčeni, evo šta su rekli o ubici, spomenuli i policiju (FOTO/VIDEO)

Sajma D./Dan printscreen

Vesti

"Alija nije ubio ove ugledne duše"! Meštani Sokolca ogorčeni, evo šta su rekli o ubici, spomenuli i policiju (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Alija nije ubio ove ugledne duše u našem selu. Njih je pobila naša neodgovrna policija.

Ovo je reporteru Informera koji boravi u Sokolcu, na severu Crne Gore, rekao Mileta Zejak, komšija Milenke Madžgalja (69) i njenog brata Jovana (60) koje je ubio poznanik Alija Balijagić (65).

Podsetimo, tamošnja  policija i vojska od petka uveče traga za Balijagićem, osuđivanim silovateljem i razbojnikom koji je ubio Milenku i njenog brata Jovana.

 

 

Mileta Zejak je rekao da su duže vreme zvali policiju i prijavljivali Balijagića.

- Mi smo ih zvali, dojavljivali im informacije o tom čoveku, ništa nisu preduzeli. Žao mi je tih pobijenih ljudi, to su bile čestite i dobre duše - rekao je Mileta između ostalog.

 

 

Meštani Sokoca i Tomaševa kažu da ubica odlično teren i da svi meštani zaključavaju svoje kuće.

- Ja ga se ne plašim, ali nam nije svejedno. Prisustvo policije nas uznemirava. Čujem da mnoge moje komšije zaključavaju vrata svojih kuća, valjda ljudi žive u strahu - kaže za Informer Petar Bulatović.

 

 

Podsetimo, Milenka i Jovan Madžgalj ubijeni su 25. oktobra u večernjim satima iz vatrenog oružja. Osumnjičeni Alija Balijagić, koji je počinio dvostruko ubistvo u Sokolcu višestruki je povratnik u izvršenju krivičnih dela zbog čega je godinama bio na izdržavanju kazni.

 

 

U pripravnosti je i naša policija, pošto ovaj kraj nije daleko od granice sa Srbijom, a postoji mogućnost da će Ballijagić pokušati da napusti Crnu Goru.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji! Vulin nakon BRIKS-a poručio: To Moskva veoma ceni!
Vesti

Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji! Vulin nakon BRIKS-a poručio: To Moskva veoma ceni!

Srbija je jedina zemlja u Evropi, zahvaljujući predsedniku Vučiću na prvom mestu, koja nije uvela sankcije Rusiji. To ceni Moskva, naravno i u ekonomskom i političkom smislu, ali na prvom mestu u istorijskom smislu, da istorija nije samo mrtvo slovo, da bliskost naroda nije samo priča iz bajki nego da to zaista postoji, poručio je potpredsednik Vlade RS Aleksandar Vulin, koji je predvodio delegaciju Srbije na samitu BRIKS-a u Kazanju.

28.10.2024

11:29

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija