• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sajma D.

28.10.2024

11:24

Ovde je Alija ubio brata i sestru! Informer u Sokolcu, na svakom koraku vojska (FOTO/VIDEO)

Sajma D./Dan printscreen

Vesti

Ovde je Alija ubio brata i sestru! Informer u Sokolcu, na svakom koraku vojska (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Crnogorska policija i vojska od petka uveče traga za Alijom Balijagićem, osuđivanim silovateljem i razbojnikom (65), koji je u selu Sokolac kod Bijelog Polja ubio Milenku Madžgalj (69) i njenog brata Jovana (60).

Reporter Informera stigao je u Sokolac gde su likvidirani brat i sestra. Dvorište porodične kuće Madžgalj je blokirano, a obezbeđuje ga nekoliko policajaca.

U selu se nalaze pripadnici vojske i policije i potraga za osumnjičenim Alijom Bajlagićem je u toku.

 

 

Informer je jutros pisao da meštani Sokoca i Tomaševa kažu da ubica odlično teren i da svi meštani zaključavaju svoje kuće.

- Ja ga se ne plašim, ali nam nije svejedno. Prisustvo policije nas uznemirava. Čujem da mnoge moje komšije zaključavaju vrata svojih kuća, valjda ljudi žive u strahu - rekao je za Informer Petar Bulatović.

 

 

Bulatović dodaje da Alija kome se namerači "taj je gotov".

- Živim sam poslednjih sedam godina. Znam da je taj Alija ozbiljan kriminalac. Neko priča da je nakon zločina pobegao u Bosnu - priča ovaj meštanin Tomaševa.

Podsetimo, Milenka i Jovan Madžgalj ubijeni su 25. oktobra u večernjim satima iz vatrenog oružja. Osumnjičeni Alija Balijagić, koji je počinio dvostruko ubistvo u Sokolcu višestruki je povratnik u izvršenju krivičnih dela zbog čega je godinama bio na izdržavanju kazni.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Društvo

Gujaničić: Korporativnim obveznicama NIS diversifikuje izvore finansiranja
Društvo

Gujaničić: Korporativnim obveznicama NIS diversifikuje izvore finansiranja

Emitovanjem korporativnih obveznica u obimu od 50 miliona evra kompanija NIS planira da diversifikuje izvore finansiranja, ali i da istovremeno iskoristi aktuelne pogodnosti državne strategije razvoja tržišta, rekao je Nenad Gujaničić, glavni broker u investicionom društvu “Momentum Securities” povodom najave emitovanja emisije korporativnih obveznica NIS-a.

28.10.2024

13:43

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set