• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.11.2023

14:58

Koliko je moguće biti jadan od jedan do Pavle Grbović?! Đilasov potrčko u Milovim medijima pljuje Srbiju!

Ata Images

Vesti

Koliko je moguće biti jadan od jedan do Pavle Grbović?! Đilasov potrčko u Milovim medijima pljuje Srbiju!

Podeli vest

Pavle Grbović, potrčko lidera tajkunske opozicije Dragana Đilasa potrčao je u Crnu Goru i medijima pod kontrolom bivšeg crnogorskog predsednika Mila Đukanovića kukao na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Portal Pobjeda, medijska udarna pesnica ostataka režima Mila Đukanovića u Crnoj Gori, objavio je intervju sa Grbovićem u kojem je lider Pokreta slobodnih građana ponovio optužbe na račun predsednika Aleksandra Vučića.

Kao što se moglo očekivati, s obzirom na proklamovane stavove Grbovića i tajkunske koalicije čiji je deo, on je Vučića napao jer nije uveo sankcije Rusiji i ne da na Srbiju (?!).

Foto: printscreen

 

 

Inače, srpska opozicija i njene arhitekte i simpatizeri poslednjih dana razleteli su se po komšiluku kako bi napadali sopstvenu državu.

Pre Grbovića, to je učinio i Dragan Bjelogrlić, čovek koji je u Hrvatskoj, u emisiji kod Dragana Stankovića na HRT ponovio sumanute tvrdnje u kojima je Srbiju poredio sa zverinjakom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Dodik: U SBUN će se večeras čuti istina i činjenice!
Politika

Dodik: U SBUN će se večeras čuti istina i činjenice!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović u obraćanju na sednici Saveta bezbednosti UN izneti istinu i činjenice koje ne žele da čuju samo oni koji ruše dejtonsku BiH.

30.04.2024

15:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija