• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2023

20:52

Gojković sa ženama u Kuli: Srbija ide u dobrom pravcu

Privatna arhiva

Vesti

Gojković sa ženama u Kuli: Srbija ide u dobrom pravcu

Podeli vest

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Maja Gojković razgovarala je danas sa ženama Kule i tom prilikom naglasila da žene podržavaju politiku Srpske napredne stranke i liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, jer je to glas za politiku nastavka razvoja zemlje, zapošljavanja i novih radnih mesta.

„Razgovarale smo o tome koliko je važno da postoji perspektiva da se nađe posao u opštini u kojoj živite, jer ono što je najvažnije jeste da žene sa kojima sam razgovarala žele da žive i rade u mestu u kom su se rodile i da ne žele da odlaze u veliki gradove poput Novog Sada ni Beograda, a pogotovo im nije cilj da napuste našu državu, jer smatraju da Srbija ide u dobrom pravcu i da ovde ima uslova za dobar život”, naglasila je Gojković.

Gojković je rekla i da su joj žene prenele da podržavaju napore Srpske napredne stranke i Vlade Srbije za otvaranje novih radnih mesta, kao i nastojanja da se zemlja ravnomerno razvija u svakom segmentu i da Srbija bude dobro mesto za život za sve građane gde god da žive.

Gojković je rekla da se i u oblasti kulture sve više ulaže u obnovu domova kulture, muzeja i biblioteka širom Srbije, kao i da će Kula, uz finansijsku podršku Pokrajinske vlade, koja je izdvojila 200 miliona dinara 2024. godine dobiti moderan muzej i gradsku biblioteku, uz podršku i Ministarstva kulture.

Gojković je razgovarala sa ženama Kule i okolnih mesta o izazovima sa kojima se suočavaju, kako sa onima koje se bave poljoprivrednom delatnošću, preduzetništvom, radom sa decom, tako i sa onima koje rade u zdravstvu i sa starijima.

„Sve one vole Kulu i mesta u kojima žive zato što se Srbija razvija, a time i njihova Kula. Pozdravile su projekat Pokrajinske vlade za izgradnju biblioteke i galerije u nekadašnjoj zgradi policijske stanice“, rekla je Gojković i naglasila da će Kula u okviru ovog projekta dobiti i muzej mode, prvi muzej ovog tipa u Srbiji.

„Sve ovo ćemo ostvariti uz pobedu na predstojećim izborima liste 'Aleksandar Vučić Srbija ne sme da stane'. Ubeđena sam da će se 17. decembra ovde izaći na izbore i da su moje današnje sagovornice donele važnu odluku za sebe i svoje porodice da glasaju za listu Srbija ne sme da stane”, poručila je Gojković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija