• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.12.2023

14:42

Debakl u Gračanici! Aleksić sa Srbinom koji je prodao zemlju Albancima!

Informer

Vesti

Debakl u Gračanici! Aleksić sa Srbinom koji je prodao zemlju Albancima!

Podeli vest

Miroslav Aleksić, lider Narodnog pokreta Srbije i koalicioni partner Dragana Đilasa, doživeo je pravi debakl u Gračanici.

Boreći se navodno za Kosovo i Metohiju, Aleksić se fotografisao sa Srbinom koji je svoje zemljište odmah posle 1999. godine prodao Albancima i od tada živi u Nišu!

Interesantno je i to da je Priština na čelu sa ekstremistom Aljbinom Kurtijem bez problema dopustila predstavnicima Đilasove liste da uđu na teritoriju Kosova i Metohije, dok predstavnicima vlastima redom zabranjuje ulazak.

Uprkos ovome, na prste jedne ruke mogu da se prebroje oni koji su želeli da sa prozbore koju reč sa đilasovcima, koji su čak sa sobom doveli i čoveka koji je Albancima prodao imanje dok se Srbi bore za svoj ostanak i opstanak na Kosovu i Metohiji!

Podsetimo, Kurti je crveni tepih postavio i za lidera DSS Miloša Jovanovića, koji se predstavlja kao veliki borac za nacionalne i državne interese. Jovanović je, kako smo već pisali, imao sastanak u jednom restoranu na Kosovu i Metohiji, ali je posećenost bila i te kako slaba.

Foto: Informer

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Koji ste vi lažovi! Boris Tadić razmontirao Đilasa i Aleksića!
Izbori 2024

Koji ste vi lažovi! Boris Tadić razmontirao Đilasa i Aleksića!

Lider Socijaldemokratske stranke Boris Tadić odgovorio je tajkunu Draganu Đilasu i njegovom sledbeniku Miroslavu Aleksiću na sramne reči koje su ovi o njemu izgovorili u pojedinim (tajkunskim) medijima, a sve u svrhu klasične još tajkunskije predizborne kampanje, i to u veoma tendencioznom momentu.

03.12.2023

20:47

sledeća vest

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija