• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.12.2023

20:47

Koji ste vi lažovi! Boris Tadić razmontirao Đilasa i Aleksića!

atamages/informer

Vesti

Koji ste vi lažovi! Boris Tadić razmontirao Đilasa i Aleksića!

Podeli vest

Lider Socijaldemokratske stranke Boris Tadić odgovorio je tajkunu Draganu Đilasu i njegovom sledbeniku Miroslavu Aleksiću na sramne reči koje su ovi o njemu izgovorili u pojedinim (tajkunskim) medijima, a sve u svrhu klasične još tajkunskije predizborne kampanje, i to u veoma tendencioznom momentu.

 

Njegovo saopštenje prenosimo vam u celosti:

– Pošto mi se javno obratio javno ću mu i odgovoriti.

Nije nikakve potrebe, Dragane Đilase, bilo da mi se obraćaš preko medija na ovu temu i da cinično poručuješ šta da mi kaže neko “ako me sretne”.

Sve što sam izneo o tvom odnosu prema SDS-u i meni tokom pregovora mi je lično preneo Miki Aleksić. I pozvao sam te, baš zato da te ne bih optuživao spram toga što mi je on preneo, već da bih od tebe čuo šta je istina iza koje ti stojiš lično. Međutim, nisi se javio.

Vrlo je zanimljivo da tada nisi hteo da se javiš, čak ni javno da odgovoriš, da bi tek sada odgovorio, usred kampanje i nakon nekoliko nedelja (???) Neko bi rekao strateška odluka u svrhu manipulacije opozicionim glasačima, a ne iskrena reakcija.

Dakle, ovim si optužio nosioca svoje liste da je lažov koji je sprečio sabiranje opozicionih glasova. I ok, to rešite medju sobom. A meni si mogao kao čovek da odgovoriš na poziv, a ne kao političar u kampanji da mi pišeš sarkastična pisma.

Pored toga, licemerno je da našoj listi želiš sreću na izborima, a da istovremeno vredjaš, govoreći da su “NIKO” sve ljude koji su u SDS i bore se najsnažnije protiv ove vlasti. SDS predstavljaju veliki borci i mnogo velikih imena opozicione borbe i svojih profesija. Ovakvo nipodaštavanje opozicione stranke svakako služi samo Vučiću, a nikako tvojoj deklarativnoj zabrinutosti za opozicione glasove.

Da, nekada si bio jedan od mojih najbližih saradnika i drugi čovek naše tada zajedničke stranke. Ni ja odavno ne prepoznajem tog čoveka sa kojim sam zajedno radio na izgradnji bolje Srbije, ali valjda promena vlasti menja i neke ljude. Kako god, uvek ću smatrati da ono u šta su se pretvorili naši medjusobni odnosi su možda i naš najveći neuspeh. Bilo da sam ja tebe ranije pogrešno procenio ili ti mene nakon te 2012… Ili i jedno i drugo – napisao je Tadić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!
Politika

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!

Na žalost i na strahotu svih normalnih i mislećih građana Srbije, događa se upravo ono na šta smo upozoravali kada smo govorili o nekontrolisanoj agresiji i mržnji koje širi opozicija, upozorava Dejan Bulatović, poslanik na listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

20.05.2024

12:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šok vesti iz Irana! Raisijeva smrt sprečila veliku promenu?! U igri bila dva kandidata za vrhovnog vođu, a sad...
CNN TVRDI

Šok vesti iz Irana! Raisijeva smrt sprečila veliku promenu?! U igri bila dva kandidata za vrhovnog vođu, a sad...

Iranski predsednik Ebrahim Raisi (63) stradao je u helikopterskoj nesreći koja se u nedelju dogodila u pokrajini na granici s Azerbejdžanom, a nakon jednodnevne potrage danas je utvrđeno da su osim šefa države poginuli i šef diplomatije Hosein Amir-Abdolahijan i još sedam ljudi u letelici. CNN navodi da je Raisi bio najverovatniji kandidat za novog vrhovnog vođu Irana.

20.05.2024

09:48

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija