• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.12.2023

23:40

Poštenje po principu ne pitajte me za prvi milion! Sandra Božić razobličila ponavljača Aleksića

Miloš Rafailović

Politika

Poštenje po principu ne pitajte me za prvi milion! Sandra Božić razobličila ponavljača Aleksića

Podeli vest

Sandra Božić reagovala je na prljavu kampanju Miroslava Aleksića

- Kad to Aleksić i njemu slični kažu ne mogu da se ne nasmejem i konstatujem kraj vica! Ali da to ne govori jedan lopov i secikesa možda bi i bilo smešno! Ovako je tužno koliko licemernosti i bezobrazluka ima u jednom istom čoveku koji je jedva završio srednju školu, ali doktorirao na lopovluku i nameštanju tendera! Podsetiću vas da je to isti onaj Aleksić koji je sa svojom tastom budžet oštetio za 685 000 evra u samo par godina! I to je vrh ledenog brega, nameštao je i masno uzimao proviziju i za gasifikaciju, prodaju gradskog zemljišta, eksploataciju šljunka itd. Kažu meštani da mu se žena uselila u velelepni stan, pa kad je pukla bruka po Trsteniku i kombinacija postala preočigledna, brže bolje se iselila! Poštenje po principu ne pitajte me za prvi milion, a posle toga sam uspešan poljoprivrednik! Koga pokušavaš da slažes? Veruju ti građani kao i tom Miketiću sa kojim na listi deliš očigledno iste vrednosti! - stoji u objavi Sandre Božić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija