• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.12.2023

13:59

(VIDEO) Đilasov pulen ostao bez teksta - Simić raskrinkao brutalne Aleksićeve laži o platama

printscreen

Vesti

(VIDEO) Đilasov pulen ostao bez teksta - Simić raskrinkao brutalne Aleksićeve laži o platama

Podeli vest

Đilasov pulen Miroslav Aleksić ponovo je u nedostatku dokaza pokušao da lažima napada političke protivnike, pa je tako optužio Igora Simića iz SNS da prima navodno šest plata, iako se na zvaničnnom sajtu Agencije za sprečavanje korupcije jasno kao dan vidi da Simić ukupno prima jednu platu!

Кada je raskrinkao Aleksićeve podmetačine, Simić mu je uputio ponudu: Ako utvrdite da postoji igde druga plata, spreman sam svega da se odreknem. A pošto to nije istina, Aleksić da se odrekne jedne od svojih plata u humanitarne svrhe! 

Kada je shvatio da je uhvaćen u masnoj laži, Aleksić je brže bolje promenio temu! 

Kako je tekao razgovor pogledajte i poslušajte u nastavku:

Simić: Primam jednu platu i to je lako proverivo na zvaničnom sajtu Agencije za borbu protiv korupcije!

Aleksić: U skupštini Aljbina Kurtija primate platu

Simić: Lažete, ostavka podneta u decembru prošle godine

Aleksić: U PIO fondu primate platu, na fakultetima primate platu. Da li imate stan u Beogradu?

Simić: Ne, i to je lako proveriti... Molim vas da pričamo o činjenicama ne da iznosite insinuacije. Apsolutno ne primam više plata i to je lako proverivo, niti sam primao niti primam. I evo sada javno na Medijskom servisu Srbije kažem ovako – ako postoji druga plata koju primam i oni to utvrde ja sam spreman da se odreknem i nje i bilo koje druge. Ne šeste plate, druge! A ako to nije istina, gospodin Aleksić da se odrekne svoje jedne plate u korist bilo koje humanitarne organizacije. I evo, pozivam ga da to uradi – poručio je Simić.

Umesto da prizna da je masno slagao, Aleksić je brže bolje pobegao od teme!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija