• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.04.2024

11:29

Terzić: Ponoš je uz najveće lopove i uništitelje srpske države

Zoran Sinko

Vesti

Terzić: Ponoš je uz najveće lopove i uništitelje srpske države

Podeli vest

Hrvatski državljanin Zdravko Ponoš odavno je postao sinonim za sav besmisao političkog delovanja antisrpske opozicije.

Ovo ističe Miloš Terzić, član Predsedništva Srpske napredne stranke. Terzićevo saopštenje prenosimo u celosti.

''Da se pitaju srbofobne ambasade i da se tamo glasa nešto bi možda i postigao, ali s obzirom na to da se pita srpski narod, onda je Ponoš baš tu gde mu je i mesto, uz najveće lopove i uništitelje srpske države.

Razgovore u Narodnoj Skupštini Republike Srbije preskaču, ali zato Ponoš i ekipa nikako ne preskaču susrete sa Кurtijem i njegovim lobistima, koji se u Evropskom parlamentu zajedno sa svim đilasovcima upinju da pomognu teroristima iz Prištine i da definišu srpski narod kao genocidan narod.

Što se izbora tiče nije stvar u datumu i u izbornim uslovima, koji realno nikada nisu bili bolji za opoziciju. Stvar je u tome da Ponoša, Đilasa i ostalu antisrpsku bulumentu naš narod jednostavno neće. I ne postoje to izborni uslovi i preporuke koje od ljubitelja Dinka Gruhinjića-Šakića, Viole fon Кramon i Boba Menendeza mogu napraviti pobednike.

Dok se srpski narod pita, opskurni likovi poput Ponoša koji su sa apetitom i po nalogu stranih mentora, uništavali borbene efektive srpske vojske i ukidali naše slavne brigade, nikada više neće biti u poziciji vlasti i u poziciji moći. Nema tih izbora koji to mogu da promene, a na poništavanje suvereniteta i međunarodne istrage mogu slobodno odmah da zaborave.

Stranci neće voditi izborni proces u Srbiji što je želja lažnog generala i NATO sluge Zdravka Ponoša, već će sve biti u skladu sa voljom srpskog naroda koji očima ne može da gleda one poput njega, za kog u američkim depešama stoji da je bio čovek stranog uticaja u srcu našeg bezbednosnog sistema.

Stvar je u tome da predstavnicima bivšeg režima nedostaje vreme krađe koja je trajala do 2012. godine, kada su se oni bogatili, a narod propadao, te shodno tome i sada traže mogućnost da uz podršku stranaca dođu do pune državne kase, kako bi narodni novac ponovo prebacili u svoje džepove i tajne račune širom sveta.

U njegovo vreme nismo imali jedan borbeni avion koji je mogao da poleti, a danas zahvaljujući Aleksandru Vučiću dobijamo i drugu eskadrilu borbenih aviona, čime dokazujemo ekonomsku snagu države koja je sposobna da čuva svoje nebo i svoju vojnu neutralnost.

Po pitanju Кosova i Metohije i Makron je dobio odgovor, kakav je dobio i Šolc, a koji podrazumeva da će Srbija nastaviti beskompromisnu borbu za srpski narod i naše nacionalne vrednosti.

To što je Vučić izgovorio pred Makronom, Ponoš ne sme da pomisli u svojoj glavi, a kamoli da izgovori u svoja četiri zida.

A što se Banjske tiče da se Ponoš išta pita izručio bi sve naše državljane strancima po istom principu kao što su u njegovo vreme najgori žuti ološi kidnapovali srpske generale sa VMA i bez naloga ih slali u Ševeningen, kako bi zauzvrat dobili pohvale od stranaca i kako bi izborili stanove i garaže na Vračaru'', piše u ovom saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija