• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.02.2022

13:31

SPEKTAKL U NAJAVI! Rusi i Poljaci do Mundijala preko "Marakane"! Najbitniji meč igraće u Beogradu!

reuters

Fudbal

SPEKTAKL U NAJAVI! Rusi i Poljaci do Mundijala preko "Marakane"! Najbitniji meč igraće u Beogradu!

Podeli vest

Kako Informer ekskluzivno saznaje, fudbalske reprezentacije Rusije i Poljske odigraće polufinalni meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Beogradu na stadionu Crvene zvezde 24. marta

Reprezentacije Rusije i Poljske svoju utakmicu trebalo je da odigraju 24. marta u Moskvi, ali zbog situacije između Rusije i Ukrajine se to neće dogoditi.

Čelnici fudbalskog saveza Rusije kontaktirali su ljude iz našeg Fudbalskog saveza kako bi se dogovorili da se pomenuta utakmica odigra u Beogradu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
srbi nasamareni i ponizeni

pre 2 godine

Rusija uskoro priznaje Kosovo ruski glasnogovornik vojske snimljen kraj slike nezavisnog Kosova. Jadan je i onaj narod koji sa rusima prijateljuje.

milomir

pre 2 godine

KVALIFIKACIJE ZA SVJETSKO PRVENSTVO Poljaci: Gotovo je, nećemo igrati protiv Rusije Index Sport Prije 3 sata Poljaci: Gotovo je, nećemo igrati protiv Rusije Foto: Profimedia CEZARY KULESZA, predsjednik Nogometnog saveza Poljske, objavio je da ta reprezentacija neće igrati play-off za Svjetsko prvenstvo protiv Rusije nakon što su Rusi izvršili agresiju na Ukrajinu. U sklopu dodatnih kvalifikacija za SP 2022. Poljaci su 24. ožujka trebali gostovati u Moskvi. "Dosta je riječi, vrijeme je za djela. Zbog eskalacije nasilja Rusije nad Ukrajinom, poljska reprezentacija neće igrati protiv Rusije. To je jedina ispravna odluka", poručio je Kulesza. Poljaci će ovaj svoj stav zajedno sa Švedskom i Češkom, koje također trebaju igrati dokvalifikacije u Rusiji, predstaviti FIFA-i i čekati odluku krovne svjetske nogometne organizacije. Ranije je UEFA oduzela Rusima domaćinstvo Lige prvaka, Formula 1 i skijanje su odustali od utrka u Rusiji, a Međunarodni olimpijski odbor zabranio je nastup ruskim i bjeloruskim sportašima pod himnama i zastavama njihovih država.VUČIĆEVI LAŽOVI,ŠTA VELITE?

SRBOLJUB RUSOLJUB

pre 2 godine

OLEŠIĆEMO OD BATINA ŽUTE POLJSKE PODGUZNE VAŠKE SAMO AKO DOĐU U BEOGRAD!!!

Krstic

pre 2 godine

To nam zapad uvaljuje krompir. Sad kada svi pravi Srbi budu navijali za Rusiju, pukli smo čak i zapadu će biti jasno, ako sada nije šta im mislimo. Jedino da Marinikom i njenima napunimo stadion izgledaće da smo na "EU" putu, ali njih nema ni da napune klozet na severu

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

Pisete gluposti. Ja znam da su FIFA i UEFA ovo jedva docekale da Rusiju izbace sa sljedeceg SP. Nikakve utakmice nece biti , Rusiju ce izbaciti .

Predragm

pre 2 godine

Vi koji ste na Ruskoj sisi lazete narod ko uvek. Sa Rusima nece niko da igra bar 2 godine a pogotovo Poljaci koji ih mrze.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17