• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.11.2022

09:32 >> 09:40

NEĆEMO PADOBRANCE! Piksijev spisak u ponedeljak, a STOJANOVIĆ TVRDI: Nema šanse da zovemo igrače koji treba da se prodaju!

printscreen

Fudbal

NEĆEMO PADOBRANCE! Piksijev spisak u ponedeljak, a STOJANOVIĆ TVRDI: Nema šanse da zovemo igrače koji treba da se prodaju!

Podeli vest

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi u ponedeljak će objaviti spisak od 26 putnika u Katar. Prema rečima direktora A tima Stevana Dike Stojanovića selektor želi da sačeka poslednje kolo u državnim šampionatima i tada objavi ko će predstavljati Orlove na Mundijalu

Stevan Dika Stojanović kaže da navijači ne treba da brinu zbog eventualnih otkaza, jer za sada nema ozbiljnijih zdravstvenih problema. 

- Piksi već sada ima 26 igrača u glavi, ali bilo bi neozbiljno da pričam o tome detaljno... Što se tiče povreda Mitrovića, Vlahovića, malog Ilića, Lazovića, Mašovića, svi oni nisu igrali u protekle dve nedelje. Ali nije ništa strašno, tu se radi o fudbalskim povredama koje nisu zabrinjavajuće. Verujem da će do početka Svetskog prvenstva sve sanirati- kaže Stojanović za Kurir.

Foto: fss

 

Javnost s nestrpljenjem očekuje konačan spisak...

- Na spisku selektora su fudbaleri koji su igrali za Srbiju u ovih godinu i po dana. Iskreno da vam kažem, bilo bi nekorektno prema momcima koji su izneli teret kvalifikacija izostaviti bilo koga od njih i voditi nekog drugog. Nismo želeli ’padobrance’ kao što je ranije bio slučaj. Ljudi smo! Zar je normalno da nekog ko je igrao odstranimo tek tako, zarad nekog koga bi trebalo prodati. Nema šanse - jasan je Stojanović.

Foto: FSS

 

Igrači će izvesno znati i ranije ko je na spisku, jer će se istog dana okupiti u Staroj Pazovi. Dan kasnije ide se u Manamu u kojoj će 18. novembra odigrati prijateljsku utakmicu sa Bahreinom kako bi se aklimatizovali na uslove u Kataru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija