• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2022

12:33

HRVAT ĆE POSTATI NAJBOGATIJI U ISTORIJI! GVARDIOLA će od GVARDIOLA napraviti naplaćeniheg na planeti!

printscreen

Fudbal

HRVAT ĆE POSTATI NAJBOGATIJI U ISTORIJI! GVARDIOLA će od GVARDIOLA napraviti naplaćeniheg na planeti!

Podeli vest

Rukovodstvo Lajpciga trlja ruke dok na njihovu adresu stižu ponude iz celog sveta za fenonemalnog hrvatskog defanzivca Joška Gvardiola

Pep Gvardiola je jasno dao do znanja upravi Mančester Sitija da mu je Joška Gvardiol prioritet i da je spreman da plati pravo bogatstvo za njega.

Kako je preneo „Footmercato“ u pitanju je cifra od čak 110 miliona evra, plus još 20 procenata od sledeće ponude!

Foto: Tanjug

 

Na taj način želi da otera sve koji bi hteli da vide sjajnog mladog štopera u njihovom timu i učine ga najskupljim defanzivcem ikada. Ipak, kako se može pročitati u tamošnjim medijima, Mančester junajted je spreman da izjednači tu ponudu, a Junajted je i rekorder nakon dovođenja Harija Megvajera, dok je za Čelsi to previše!

Sa druge strane, španski giganti Real i Barselona bi ovakav transfer mogli da priušte tek na leto. Ostaje da se vidi gde će na kraju Hrvat završiti, a nakon ovog Mundijala, može da bira...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija