• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

30.12.2023

14:50

Volela bih da sam ovo znala sa prva 3 deteta! Mama pokazala sjajan trik kako da zabavite i umorite bebu - spavaće samo tako (VIDEO)

Instagram/ohmygoff

Dom i porodica

Volela bih da sam ovo znala sa prva 3 deteta! Mama pokazala sjajan trik kako da zabavite i umorite bebu - spavaće samo tako (VIDEO)

Podeli vest

Ukoliko želite da se malo odmorite, a da ipak vaša beba bude zbrinuta, samo joj privežite balone i videćete koliko će uživati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Angie Goff (@ohmygoff)

Nema sumnje da je roditeljski posao takoreći 24-očasovna obaveza. Međutim, to ne znači da ne zaslužujete predah i vreme za sebe. 

Mnogi roditelji se služe raznim trikovima kako bi animirali svoju decu, koja se potom uspavaju i na taj način sebi obezbede malo odmora. 

Jedna mama je na svom Instagramu podelila sjajnu caku, za koju jedino žali što nije znala ranije. 

Sve što je potrebno jeste da oko rukica i nogica vaše bebe vežete nekoliko helijumskih balona i posmatrate kako vaš mališan uživa. Pomeranjem ruku i nogu, pomeraju se naravno i baloni, a bebi će to biti veoma zabavno. 

- Volela bih da sam ovo znala sa prva 3 deteta - napisala je mama Endži uz snimak i dobila mnoštvo komentara:

- Pa ovo je sjajno!

- Znam za to, koristim skoro od prvog dana i beba mi zaspi za čas.

- Uvek je izmorim na ovaj način.

- Idealno da se malo odmoriš. 

A bilo je i onih šaljivih, koji su navodili da ovako nešto nije baš bezbedno, jer bi beba mogla da odleti, pa čak i da ugrožava avio saobraćaj.

Kako vama deluje ova ideja?

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija