• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

04.03.2024

17:30

Doživeli su šok kada su videli šta im se nalazi u bašti! Podigli su čudnu ploču i zaprepastili šta se krije ispod nje (VIDEO)

Shuterstock

Dom i porodica

Doživeli su šok kada su videli šta im se nalazi u bašti! Podigli su čudnu ploču i zaprepastili šta se krije ispod nje (VIDEO)

Podeli vest

Pripremajući se za prolećnu sezonu mnogi izlaze u bašte i uređuju ih. Svako je tokom uređivanja i okopavanja sigurno pronašao neku zanimljivu stvarčicu, ali jedan par je ostao zaprepašćen otkrićem u vlastitom dvorištu.

Jedna žena je na svom TikTok nalogu podelila neverovatno iskustvo koje su doživeli ona i njen partner dok su kopali vrt. Tokom sređivanja naišli su na veliku debelu betonsku ploču. Odlučili su da je pomere kako bi videli da li se ispod nje nešto krije. Bili su u pravu kad su pomerili ploču, ispod nje se ukazao tajni tunel koji je vodio to isto tako za njih tajnog skloništa.

Ali, ni tu iznenađenjima nije bilo kraja. Žena je otkrila kako su ona i njen partner ušli u staro sklonište, gde su pronašli zamke za pacove, staklene boce i keramiku. Osim toga, u ovom tajnom i misterioznom skloništu prema rečima ove žene, bilo je mnogo pauka i zarđalih stvari. 

 

@bexh5 Finding an Air raid shelter in our garden. Part 3 - The video tour. We added the lights to save carrying torches. 😊#airraidshelters #wartime #history #england #coolplaces #fyp ♬ Good Times - Bruno Boe

 

- Malo smo istražili istoriju i saznali da je to bilo sklonište za sve lokalne majke i decu. Nekoliko meštana nam je reklo da je tamo nekoliko godina pre nego smo se mi doselili. Nalazilo se ispod stabla, prekriveno debelom pločom. Izlazi na kraj ulice, ali taj deo je zatvoren. Jedini ulaz i izlaz je iz našeg vrta - ističe ona.

Ovo otkriće izazvalo je veliko interesovanje kod fotografa koji su želeli da snime tajni prostor. Komšije bračnog para predlagale su im da preurede prostor u igraonicu, prostor za druženje ili dom za iznajmljivanje, međutim oni za sada ništa od toga ne planiraju da urade.

Foto: Shutterstock

 

Žena je rekla kako je to neverovatan deo istorije, te da baš zato ne žele da ga menjaju. Njihovi pratioci na TikToku bili su oduševljeni ovim otkrićem, kao i odlukom vlasnika da za sada ništa ne menjaju. Bilo je i onih koji su napisali kako će u slučaju potrebe za sigurnim skrovištem znati na koju adresu da se obrate.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ministar Dačić pozvao građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda
Politika

Ministar Dačić pozvao građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić pozvao je danas na Zlatiboru građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda Dačić je na manifestaciji "Karavan bezbednosti saobraćaja" poručio da se svi učesnici ove kampanje zalažu za podizanje svesti građana o bezbednom ponašanju u saobraćaju i odgovornosti koje nosi vožnja na putu kako bi se smanjili rizici od nesreća.

26.07.2024

19:47

TV

Kijev može biti krajnji Putinov cilj! Evo kakva bogatstva krije prestonica Ukrajine!
Live TV

Kijev može biti krajnji Putinov cilj! Evo kakva bogatstva krije prestonica Ukrajine!

Ruski skanderi uništili punkt stranih plaćenika u industrijskoj zoni grada Harkova. Likvidirano oko sto vojnika. EU objavila prvu isplatu milijardu i po evra ruskih rezervi za Ukrajinu. Moskva najavila da će odgovoriti na transfer novca. Peskov najavio da će odgovor biti u skladu sa ruskim interesima. Svedočimo li rasrbljavanju Balkana? Kamala Haris tražila od premijera Izraela da završi rat u Gazi. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i istoričar umetnosti Bojan Bogavac.

26.07.2024

21:51

Hrvatska nema podršku EU za sramotnu odluku koju su doneli! Zabrana ulaska u državu crnogorskih zvaničnika ima samo jednu poentu! (VIDEO)
Live TV

Hrvatska nema podršku EU za sramotnu odluku koju su doneli! Zabrana ulaska u državu crnogorskih zvaničnika ima samo jednu poentu! (VIDEO)

Mandiću, Kneževiću i Bečiću, Hrvatska je zabranila ulazak. Šta žele da postignu hrvatske vlasti donošenjem ove selektivne odluke? Na ovu temu u "Info danu" govorili su Vladimir Dobrosavljević, politički konsultant i Srđan Barac iz Centra za društvenu stabilnost. Uživo u program uključio se politikolog i prof. dr Vladimir Pavićević.

26.07.2024

16:32

Koliko još civila treba da strada da bi se uništio Hamas? Uslovi u Gazi su nehumani! (VIDEO)
Live TV

Koliko još civila treba da strada da bi se uništio Hamas? Uslovi u Gazi su nehumani! (VIDEO)

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu obratio se prekjuče američkim kongresmenima na zajedničkom zasedanju oba doma Kongresa. On je tokom svog izlaganja tvrdio da je broj civilnih žrtava u Gazi minimalan, potpuno odbacivši realnost u čiju korist svedoče brojni snimci zabeleženi u ratom pogođenom regionu. Ove komentare izraelskog premijera analizirao je profesor dr Milan Petričković sa Fakulteta političkih nauka.

26.07.2024

13:03

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija