• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

04.03.2024

17:30

Doživeli su šok kada su videli šta im se nalazi u bašti! Podigli su čudnu ploču i zaprepastili šta se krije ispod nje (VIDEO)

Shuterstock

Dom i porodica

Doživeli su šok kada su videli šta im se nalazi u bašti! Podigli su čudnu ploču i zaprepastili šta se krije ispod nje (VIDEO)

Podeli vest

Pripremajući se za prolećnu sezonu mnogi izlaze u bašte i uređuju ih. Svako je tokom uređivanja i okopavanja sigurno pronašao neku zanimljivu stvarčicu, ali jedan par je ostao zaprepašćen otkrićem u vlastitom dvorištu.

Jedna žena je na svom TikTok nalogu podelila neverovatno iskustvo koje su doživeli ona i njen partner dok su kopali vrt. Tokom sređivanja naišli su na veliku debelu betonsku ploču. Odlučili su da je pomere kako bi videli da li se ispod nje nešto krije. Bili su u pravu kad su pomerili ploču, ispod nje se ukazao tajni tunel koji je vodio to isto tako za njih tajnog skloništa.

Ali, ni tu iznenađenjima nije bilo kraja. Žena je otkrila kako su ona i njen partner ušli u staro sklonište, gde su pronašli zamke za pacove, staklene boce i keramiku. Osim toga, u ovom tajnom i misterioznom skloništu prema rečima ove žene, bilo je mnogo pauka i zarđalih stvari. 

 

@bexh5 Finding an Air raid shelter in our garden. Part 3 - The video tour. We added the lights to save carrying torches. 😊#airraidshelters #wartime #history #england #coolplaces #fyp ♬ Good Times - Bruno Boe

 

- Malo smo istražili istoriju i saznali da je to bilo sklonište za sve lokalne majke i decu. Nekoliko meštana nam je reklo da je tamo nekoliko godina pre nego smo se mi doselili. Nalazilo se ispod stabla, prekriveno debelom pločom. Izlazi na kraj ulice, ali taj deo je zatvoren. Jedini ulaz i izlaz je iz našeg vrta - ističe ona.

Ovo otkriće izazvalo je veliko interesovanje kod fotografa koji su želeli da snime tajni prostor. Komšije bračnog para predlagale su im da preurede prostor u igraonicu, prostor za druženje ili dom za iznajmljivanje, međutim oni za sada ništa od toga ne planiraju da urade.

Foto: Shutterstock

 

Žena je rekla kako je to neverovatan deo istorije, te da baš zato ne žele da ga menjaju. Njihovi pratioci na TikToku bili su oduševljeni ovim otkrićem, kao i odlukom vlasnika da za sada ništa ne menjaju. Bilo je i onih koji su napisali kako će u slučaju potrebe za sigurnim skrovištem znati na koju adresu da se obrate.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija